A Nemzetközi sajtószabadság napjának a margójára

Bártfai – Mager Andrea tárca nélküli miniszter nem ad interjút!
Nincs véleménye energetikai ügyekről?

Bártfai – Mager Andrea úrhölgy
tárca nélküli miniszter

Tisztelt Miniszter úrhölgy!

A Milton Friedmann Egyetem, 2019. május 10-én – D épület, Európa termében sorra kerülő rendezvényén Miniszter úrhölgy előadást tart.
Előadását követően vagy a rendezvény szünetében interjúadásra kérek lehetőséget.

Az alábbi pontokban felsoroltakról szeretném Miniszter úrhölgy véleményét megismerni:

1. Orbán Viktor miniszterelnök úr mondta 2015.02.14-én a Lengyel Gazdasági Kamarában elhangzott előadásában: „Ma Európában az ár a legfontosabb az energia ügyében, a klíma csak másodlagos.
2. Kádár Andrea Beatrix, energetikáért felelős helyettes államtitkár: „A villamosenergia-szektor jövőképnél a decentralizált termelés a dekarbonizáció és a digitalizáció hármasa határozza meg.”
3. A negyedik Orbán kormány gépezetében a kormányzat energiapolitikájának a gondozására mandátumot kapott: Palkovics László, innovációs és technológiai miniszter, Süli János a paksi atomerőmű bővítéséért felelős tárca nélküli miniszter, Szijjártó Péter, külgazdasági és külügyminiszter, Bártfai-Mager Andrea a nemzeti vagyon kezeléséért felelős tárca nélküli miniszter. Szijjártó miniszter úr szerint az iparosodás előtti korszakhoz képest napjainkra mindössze 0,12 Celsius fokkal nőtt az átlaghőmérséklet.

4. Az Országgyűlés Fenntartható Fejlődés bizottság, 2018. november 26- án sorra került ülésének 3. napirendi javaslata: „Tájékoztató a Paksi Atomerőmű működése során az elmúlt időszakban felmerült problémák, leállások üzemeltetési, szabályozási és hatósági kérdéseiről. „ A meghallgatáson résztvevő Bártfai- Mager Andrea, tárca nélküli miniszter úrhölgy képviselőjének nem volt véleménye.

Hírdetés

Miniszter úrhölgy megtisztelő együttműködését a „Reális Zöld Valóság” című internetes újsággal előre is köszönöm. (A „Reális Zöld Valóság” című internetes újság a MÉDIATANÁCS által nyilvántartásba vett sajtótermék, 2007 óta több mint 20 millió letöltés történt a sajtótermékről.)

Budapest, 2019. május 2.

Tisztelettel: Juhos László, főszerkesztő

Tisztelt Juhos László!

Köszönettel vettük alábbi megkeresését, azonban interjú készítésére nincs lehetőség.
Megértését köszönjük!

Üdvözlettel,

NVTNM
Sajtó és Kommunikációs Főosztály


Forrás:realzoldek.hu
Tovább a cikkre »