A németországi ellenállás napjainkban

Éledeznek a németek, de már sajnos túl késő.

Mindenekelőtt szeretném leszögezni, hogy ez nem kritika azokról, akikről most írni fogok, és azokról sem, akik a Németországból szállingózó híreket, videókat vagy megmozdulásokat látva picit túlgondolják a dolgokat.

Hazafias szemmel és értékekkel mérve nyugodtan leírható, hogy Németország nem létezik.

Sokan el sem tudják képzelni, hogy itt egy ruhamárkától (Thor Steinar) nagyobb a rettegés, mint attól, hogy elindul a feleséged munkába és lehet, hogy útközben megerőszakolják. Természetesen vannak különféle mozgolódások, csoportosulások és szervezetek, szurkolói táborok. Itt kizárólag a hazafias érzelmű táborokra gondolok. Mennyire hihetetlen az, hogy 500 vagy 1000 fő felvonul különböző városokban (Drezda, Köln, Cottbus, Lipcse) és ezekkel szemben sokszor tízszeres ellenállás van. Antifasiszták, liberálisok és minden olyan szervezet, akiktől a mostani világunk beteg.

Jóleső érzéssel tölti el az embert, amikor hallja ezeket a híreket, hogy utcára vonultak a németek, ezren vagy akár háromezren is. Nem szeretnék szervezeteket megnevezni, ugyanakkor sok magyar honfitársam hajlamos azonnal egy ultra-radikális, összetetovált, kigyúrt seregre gondolni. Pedig sajnos nem így van. Ha, hasonlatot kéne hoznom, akkor az az otthoni Békemenetnek felel meg. Ezt mindenféle bántó szándék nélkül mondom, hiszen ezek mind patrióták, és ebben a hatalmas elnyomásban már ez is nagy dolog, hogy felvállalják.

Hogy egy picit a radikális mozgalomról is említést tegyek, amire valójában mi magyarok gondolunk a híreket, videókat olvasva:

Hírdetés

Történt az, hogy hazafias tömörülések ellátogattak egy városba demonstrálni, kb 1500-an, és mire a helyszínre értek, 8000 antifasiszta és 3500 rendőr várta őket. A tüntetés arról szólt, hogy ne engedjék elvenni a német fiatalok munkáját és azt átadni a bevándorolt olcsó munkaerőnek. Ilyenkor a hírek általában megrekednek annyiban, hogy neonácik demonstráltak volna. Ugyanakkor arra is volt példa, amikor össze is csaptak, és nem kérdéses, hogy kiket állítottak elő.

A mai Németországban az egyik legveszélyesebb ruházat a fent említett Thor Steinar. Nagyon sok radikális – aki valóban radikális – ezt a ruházatot hordja. Magyarországon is sokan ismerik ezekben a körökben. Ma ott tart a helyzet, hogy a stadionokból, hivatalokból ki van tiltva és, ha nyílik egy boltjuk valamelyik tartományban, egy hétig arról szólnak a hírek.

Legutóbb Hannoverben került erre sor hétfőn 10 órakor, délben már többezres tüntetett a bolt ajtaja előtt. Este pedig felgyújtották. Senkinek semmi baja nem származott ebből, az ilyesmi itt már “kötelező”.

Amikor napi szinten hallja az ember, hogy mit művelnek ezek az Európára, különösen Németországra szabadított migránsok, akkor jó lenne, ha valami komolyabb ellenállásról szólnának a hírek. Azt nem lehet megjósolni, mikor robban ki, hisz ahogy írtam is, a parázs megvan, de ennek így már nem sok ereje van.

Amikor a német stadionokban, ahol a hazafias légkör volt mindig is a megszokott, mint Magyarországon is – kivéve az MTK-nál – szorítják ki az antifasiszta csürhék ezeket a srácokat, a meglett, életerős német srácokat, ott hiába olvassuk a cikkeket, hogy felélednek a németek, sajnos ez nem igaz. Ezek a sorok csak azért születtek, mert hiába álltatjuk magunkat, az igazság az, hogy ez az ország már elveszett.

E sorok még azért is születtek, mert nekünk, magyaroknak, elég furcsa ez, hiszen amivel most Magyarország kormánya kampányol – televíziós beszélgetések, reklámok, plakátok, konzultáció – az a mai Németországban felérne egy akasztással.

UltraInfo


Forrás:ultrainfo.hu
Tovább a cikkre »