A németek keserű eszmélése: csak nehogy előtűnjön valaki…

A német társadalom azt várta, a bevándorlóként érkezők fiatal, tehetséges, képzett, diplomás, nyelvet beszélő emberek, ám nem ez történt, megnőtt a bűnözés, a lakosság ma már nem érzi magát biztonságban, és mostanra felmerült a sorkatonai kötelezettség visszaállításának lehetősége is – mondta a biztonságpolitikai szakértő a 180 percben.

Magyar Menedék - Ősmagyar

Módosítja a német kormány a vészhelyzeti védelemről szóló tervet, amely arról szól, hogyan kell válság esetén fenntartani az állam működését, az áram-, gáz- és élelmiszerellátást. Nagy felzúdulást keltett a polgárok körében az a tervben szereplő javaslat, hogy a háztartások készüljenek fel több napra elegendő vízkészlettel és élelmiszerrel, arról pedig komoly vita kezdődött, hogy a tervezetben szerepel a sorkatonai kötelezettség visszaállításának lehetősége is. Az ügyben óriási a szociáldemokrata párti és az ellenzéki tiltakozás is – mondta el a Kossuth Rádió 180 perc című műsorában Nógrádi György biztonságpolitikai szakértő.

Ezt a németek számára teljesen új – szögezte le a szakértő, aki szerint a sorkatonaság visszaállításának terve is igaz, és könnyen is kivitelezhető, hiszen Németországban nem megszüntették a sorkatonai szolgálatot 20 éve, hanem csak felfüggesztették.

A német társadalom azt várta, hogy a bevándorlóként érkezők fiatal, tehetséges, képzett, diplomás, nyelvet beszélő emberek – ám nem ez történt. Drasztikusan megnőtt a bűnözés, az országban létrejöttek az úgynevezett no-go zónák, ahova német már nem nagyon mer bemenni – hívta fel a figyelmet a biztonságpolitikai szakértő, aki szerint ráadásul a németeknél közel ezer terroristát és tízezer szélsőséges iszlamistát, azaz szalafistát tartanak nyilván. Mindez odáig vezetett, hogy a német lakosság ma már nem érzi magát biztonságban. Nem véletlen, hogy az új párt, az Alternatíva Németországért 20 százalékon áll – mondta.


Forrás:hunhir.hu
Tovább a cikkre »