A német-ukrán is az utcán kezdődött

Folytatódott a 2016-os Európa-bajnokság szomorú hagyománya: ukrán és német huligánok csaptak össze Lille-ben.

Lille központja, a Gare Flanders környéke az Eb kezdete óta a szurkolók gyülekezőhelye, együtt énekeltek itt pár napja a walesi és angol szurkolók például, de vasárnap este egészen más jelenetek zajlottak a történelmi belváros sétálóutcájában.

A helyszínen tanyát ütő német ultrák, akikről a Beinsports úgy tudja, egy szélsőjobboldali tábor tagjai, előbb a sajtó képviselőit támadták meg, akik képeket akartak készíteni róluk, majd megérkezett az ukrán kemény mag, és egymásnak estek a felek.

A már megszokott jelenetek zajlottak le, székekkel és üvegekkel dobálták egymást a felek, míg megérkeztek a rendőrök, és rendet tettek. Ekkorra már az összes bár és étterem bezárt a környéken, így a rohamrendőrök gyorsan meg tudták tisztítani az utcákat. Két ember sérült meg, de egyiküknek sem kellett orvosi ellátás – írja az origo.

A francia kormány az eseményekre reagálva bejelentette, hogy a stadionok környékén alkoholtilalmat rendel el.

Ha önt a futball érdekli, nem a holdkóros idióták utcai performansza, kövesse velünk élőben a német-ukránt.

Csatolt_cikkek: Olvasta már?Az oroszok az utolsó pillanatokban sokkolták Angliát a foci Eb-nVigyázat, hamis jegyeket árulnak az EB-re!Bombagóllal húzták be a franciák az első meccsüket az Európa-bajnokságonRovatok: SportTelepülés: FranciaországCímkék: sport, Franciaország, futballhuligánok, szurkolói rendbontás, EURO 2016Forrás: [origo]


Forrás:karpatinfo.net
Tovább a cikkre »