"A német lakosság nem akar multikulturális társadalomban élni"

Markus Söder bajor pénzügyminiszter szerint a német lakosság nem akar multikultiban élni, így az elmúlt időszakban érkezett közel másfél millió migránst három éven belül vissza kellene küldeni oda, ahonnan érkeztek. A politikus többször kikelt már Angela Merkel migránssimogató politikája ellen. Bajorország volt kénytelen legtöbb menedékkérőt befogadni, az összes illegális bevándorlónak több mint 15 százaléka a déli tartományba telepedett le.

Eleve bukásra volt ítélve a migránsok integrációja, hisz teljesen más kulturális háttérből érkeznek a bevándorlók. Ekkora mennyiségű embert egyszerűen képtelenség integrálni. A német lakosság nem akar multikulturális társadalomban élni.” – fogalmazott Söder.

A CSU-s politikus szerint a menedékkérők nemzetbiztonsági kockázatot jelentenek, hisz semmilyen információt nem szolgáltatnak korábbi életükről, így nem lehet megbizonyosodni arról, hogy korábban nem voltak-e terrorszervezeteknek a tagjai.

A legtöbben Irakból és Afganisztánból érkeznek, ám azokat az országokat már biztonságosnak nyilvánították, sőt hamarosan a szíriai háború is véget fog érni, így oda is visszamehetnek majd a migránsok. Minden olyan illegális bevándorlónak vissza kell térnie a hazájába, akinek anyaországát biztonságosnak nyilvánítják.” – mondta a miniszter.

Pár hónappal ezelőtt Söder arról beszélt, hogy óriási hibának tartja azt, hogy biztonsági ellenőrzés nélkül tudnak a migránsok átkelni a határon, bármiféle ellenőrzés nélkül.

(Express)


Forrás:hunhir.hu
Tovább a cikkre »