A mocskos kontinensfoglalók – állandósult az erőszak Párizsban

Újabb erőszakos “migránstámadásra” került sor Párizsban, az Orly repülőtér közelében egy buszon. A Massy és Juvisy elővárosokat összekötő 339 számú buszjáraton történt az eset, amiről videó is készült. A felvétel bejárta az internetet: már közel 1 millióan nézték meg. A videón szereplő vélhetően “migráns hátterű” férfi ütlegelni kezdett egy idősebb nőt, akinek többen a védelmére keltek.

Ebből egy nagyobb dulakodás tört ki. Az esetet rögzítő fiatalember azt mondta, hogy nem érzik magukat biztonságban a buszjáraton.

Az esetről készült videó tanúsága szerint a narancssárga kabátos, bevándorló hátterű férfi egy idős nőre támadt, ütlegelni kezdte. Ezt próbálták megakadályozni az utasok, amelyre a támadó bedühödött és az egyik, a nő védelmére kelt férfi szemüvegét leütötte.

Hírdetés

Ebből dulakodás alakult ki, a férfi azt kiabálta:„nem szabad hagyni, hogy ezt tegye” és még annyit, hogy „másképp nem értenek a szóból” . Hatalmas verekedés tört ki a támadó és a hölgy védelmére kelt férfi között.

A videót a Hany nevű, 18 éves fiatal készítette és osztotta meg a közösségi hálókon. A felvétel jó példája annak, hogy a brutalitás és az erőszak milyen méreteket öltött Párizsban: már nemcsak az utcákon, hanem a tömegközlekedési eszközökön is, különösen a buszokon is gyakori jelenség.

A fiatalember az interjúban elmondta, hogy gyakran van feszültség ezen a buszon és nem érzik magukat biztonságban.

origo


Forrás:hunhir.hu
Tovább a cikkre »