A migránsbűnözésről hallgatnak, de a szélsőjobboldaliakat levadásszák Merkelisztában

A migránsbűnözésről hallgatnak, de a szélsőjobboldaliakat levadásszák Merkelisztában

Házkutatásokat tartottak Németország négy tartományában “fegyveres szélsőjobboldali szervezkedés” gyanúja miatt.

(Híradó)

A szövetségi legfelsőbb ügyészség közleménye szerint hat gyanúsított és további négy ember lakását kutatták át. A rendőrségi művelet két keleti és két nyugati tartományban, Szászországban, Szász-Anhaltban, illetve Alsó-Szászországban és Észak-Rajna-Vesztfáliában zajlott.

Az akciót bűnszervezet megalakítása és bűnszervezetben viselt tagság gyanúja miatt hajtották végre.

Hírdetés

A gyanúsítottakat “szélsőjobboldali meggyőződésük köti össze”, és a Wolfsbrigade (farkasdandár) nevű szerveződés tagjaiként 2018-ban megalapították a Sturmbrigade (rohamdandár) elnevezésű alegységet, amelyet a szervezet “fegyveres szárnyának” szántak – áll a közleményben.

A gyanúsítottak célja a szóhasználatuk szerint “a szabad hon újbóli megerősítése”, Németország átalakítása a “germán szokásjog”, és feltételezhető, hogy mindezt erőszakkal akarták elérni.

A házkutatások a gyanú további megalapozását szolgálták, a legfőbb cél újabb adatok feltárása és annak megállapítása volt, hogy a csoport rendelkezett-e fegyverekkel. Egyelőre senkit sem vettek őrizetbe – közölték.

Mindeközben közel másfél millió migráns papírok nélkül flangál Németországban és lassan minden napra jut egy általuk elkövetett erőszakos cselekmény vagy gyilkosság a többségi társadalom rovására, de ezek az esetek nem váltanak ki hasonlóan kemény válaszlépéséket a hatóság részéről.


Forrás:harcunk.info
Tovább a cikkre »