A Mi Hazánk mottójával kampányol a neo-Jobbik-ifi – csak a balos haverok meg ne hallják a MÁV-szignált

A Jobbik Ifjúsági Tagozat megalakulásától kezdve magáénak vallja Szabó Dezső „Minden magyar felelős minden magyarért” gondolatát – írja friss közleményében a baloldali népfront részévé vált neo-Jobbik ifjúsági tagozata, nem zavartatva magát, hogy a Mi Hazánk Mozgalom Szabó Dezső-i mottójához nyúlt. A lopás, vagy inkább az ötlettelenség a baloldalon persze nem bűn, de a "harmincas évek" ilyen direkt utalásai bizony már a MÁV-szignált dúdolhatják újdonsült partnereik fülébe. Mi szóltunk.


Részlet a Wikipédiáról

A Baucsek Rajmund alelnök által jegyzett közleményben többek között azt bizonygatják, hogy a székely szabadság napja alkalmából mennyire szolidárisak voltak az elszakított területeken élő testvéreinkkel, meg hogy 21. század és autonómia, meg ilyesmi. Állítólag még országszerte meg is emlékeztek, de ennek – ha valóban meg is történt – körülbelül akkora a jelentősége, mint 134 önkormányzati mandátum és 10 polgármester elvesztése után bejelenteni, hogy megalakult a Jobbik bakonycsernyei szervezete…

Az EU elhagyását célzó politika helyett kínálnak alternatívát

Hírdetés

Közleményük végén fontosnak tartották megjegyezni, hogy aktívan részt fognak venni az európai uniós (nekik következetesen Európai Uniós – a szerk.) választási kampányban, a "Jobbik Európai Uniós programja alapján állva" céljuk többek között az, hogy európai úton haladva kivívják az autonómiát a határon túli magyarok számára.

"Európai megoldást akarunk Európában!" – írják, hozzátéve, hogy "a leszakadás, a szegénység, az európai közösség elhagyását célzó politika helyett" kínálnak "erős politikát".

(Kuruc.info)

Pártszakadás: már 134 önkormányzati mandátumot veszített a Jobbik, ebből 10 polgármester (folyamatosan frissülő adatbázis)

A pártszakadás jótékony hatása III.: újra cigányozik a szociálisan érzékeny néppárt

A pártszakadás jótékony hatása II.: mindenki lyukas zászlót adományoz

Elfogadták a Stop Sorost – a Jobbik-frakció ezúttal jobbnak látta, ha igennel szavaz

A platformalapítás jótékony hatása: már a bent maradók is túltolt néppártosodásról beszélnek

Zsidó származású a Jobbik miskolci polgármesterjelöltje – interjú Jakab Péterrel


Forrás:kuruc.info
Tovább a cikkre »