A mezőhegyesi ménesbirtokon kampányolt Lázár

A mezőhegyesi ménesbirtokon kampányolt Lázár

A kancelláriaminiszter az állami cég dolgozói előtt azt bizonygatta, hogy a kormánynak nem az állami vagyon, hanem az ott dolgozók sorsa a fontos.

 

Hírdetés

– A kormány mérlegelése nem az volt, hogy mi lesz az állami vagyon sorsa, hanem hogy mi lesz az emberek sorsa. Az emberek sorsa mindig fontosabb, a munkavállalók sorsa mindig fontosabb, azoknak az embereknek a sorsa, akik az életüket ránk bízták, mindig fontosabb, mint annak a vagyontömegnek a sorsa, amely az állam kezében van, vagy nincs, ez időről időre változhat – mondta a kancelláriaminiszter.

A fideszes Simonka György késett a mezőhegyesi fórumról, de azt mondta erről nem ő tehet, hanem az alpolgármester. Simonka arról is beszélt, hogy az állami fenntartásba került ménesbirtoknak köszönhetően majd a mezőhegyesieknek is jobb lesz, de konkrétumok nem derülnek ki a Facebookon közzétett kampányvideóból.

– Bocsánatot kérek, hogyha késtünk, de én nem tudtam, hogy nekem 17-re kellett jönnöm, úgyhogy a Rajos Pista a hibás. Az összes sört, meg a kolbászt ezért ő fogja – ja nem, a kolbászt biztos, hogy a Feketéék, de a sört meg a Rajos fogja fizetni ezért – fogalmazott Simonka György.


Forrás:mno.hu
Tovább a cikkre »