A második meccs megy az Eb-n, másodszorra omlott össze az állami fogadóiroda

A második meccs megy az Eb-n, másodszorra omlott össze az állami fogadóiroda

Mint arról már említést tettünk, az Európa-bajnokság nyitómérkőzése idején gyakorlatilag összeomlott a Tippmixpro oldala.

A honlap sokszor elérhetetlen volt, élőben pedig nem is lehetett fogadni a nyitómeccsre.
 
Mindez azért is különösen fájó a sportfogadók számára, mert a kormány illegálisnak nyilvánította és elérhetetlenné tette az eleve bővebb kínálattal és jobb szorzókkal működő külföldi fogadóirodákat – jóllehet, néhány egyszerű trükkel azok továbbra is használhatók. Aki viszont legálisan szeretne játszani, annak marad aa Tippmixpro.
 
A tegnapi események után megkérdeztük a Szerencsejáték Zrt.-t, mégis miért omlott össze a monopóliummá tett Tippmixpro. Megkeresésünkre ma kora délután közölték:
 

“Az élő fogadást és az adatokat biztosító szolgáltatói kapcsolatban volt hiba. Jelenleg a rendszer újra üzemel. A szolgáltatóval folyamatosan tartjuk a kapcsolatot illetve kiemelt mérnöki felügyeletet rendeltünk el a gyors beavatkozás érdekében.”

 
Mindez rendben is volt, amíg el nem kezdődött a roppant izgalmas Albánia-Svájc mérkőzés: tíz perc sem kellett, az élő fogadás ismét megszűnt, az oldal pedig összeomlott.


Forrás:alfahir.hu
Tovább a cikkre »