A marseille-i szurkolói zóna elég fapados

A marseille-i szurkolói zóna elég fapados

A bordeaux-ihoz képest mindenképp gyengébb a szolgáltatás. Árnyékot adó sátor nincs, és wc-ből is kevés akad, a tengerpart viszont 1 percre van.

ÉLŐ HÍRFOLYAMUNKAT egészen nap követheti, KATTINTSON!

A szurkolói zóna eléggé fapados Marseille-ben ahhoz képest, ami Bordeaux-ban fogadta a drukkereket. Mindenhol ki van égve a fű, mint egy 100 ezres AC/DC koncert után. Emiatt nagy a por, nincs, ami megfogja, és nem igazán van árnyékos hely, így a besörözött fanatikusok a tűző napon kukulnak meg meccs közben. Angol wc nincs, toi-toiokat helyeztek el a szervezők. Bordeaux-ban több száz budi állt a szurkolósereg rendelkezésére, amelyeket folyamatosan takarítottak. Kicsit mediterránosra vették a figurát a helyi szervezők.

Jobbra elöl a szabadstrand, mellette a zóna kezdete Fotó: Facebook/Vass János Gábor

Emiatt félig-meddig üres a fan zone, legtöbben a belvárosban, a régi kikötő környékén múlatják az idejüket, ezek a részek viszont „nem védettek”. Az MLSZ, a TEK és a francia szervezők is felhívták rá korábban a figyelmet, hogy minden érdeklődő a szurkolói zónában gyülekezzen, mert ott van ruhaátvizsgálás, a hátizsákokat pedig le kell tenni a ruhatárba, így kisebb az esély, hogy terrortámadás történjen.

A fan zone elhelyezkedése viszont mindenért kárpótol, ugyanis 1 percre van a tengerparttól.

Pár lépés a menyország. Marseille, szurkolói zóna Fotó: Facebook/Vass János Gábor


Forrás:mno.hu
Tovább a cikkre »