A Manchester United edzője nem elégedett, de nem bán semmit sem

A Manchester United edzője nem elégedett, de nem bán semmit sem

A Manchester United labdarúgócsapatának megbízott vezetőedzője, Ralf Rangnick azt mondta, egyáltalán nem bánta meg, hogy elvállalta a munkát az Old Traffordon, az eddig elért eredményekkel azonban nem elégedett.

Az MU minden versenysorozatot figyelembe véve utóbbi 12 meccséből mindössze hármat tudott megnyerni, és az angol bajnokságban csak a hetedik helyen áll, hét fordulóval a vége előtt hat pont a hátránya a negyedik, még Bajnokok Ligája-indulást érő helytől.

A német szakember novemberben csatlakozott a Unitedhez, nyárig megbízott vezetőedzőként, utána pedig a klub tanácsadója lesz. Eddig 22 mérkőzésen irányította a csapatot, a mérlege kilenc győzelem.

Hírdetés

„Nem bántam meg, hogy idejöttem. Újra és újra így tennék” – mondta újságíróknak Rangnick a szombati (mai), Norwich City elleni bajnoki előtt. „Menedzserként mindig meg kell vizsgálnod, mit csinálhattál volna jobban, de bánni nem bánok semmit. Mindannyian tudjuk, hogy ez nem egy könnyű keret, és az érkezésemkor nem volt egyszerű a helyzet itt. Különben még mindig Ole ülne a kispadon és nem én” – fogalmazott.

A tréner Ole Gunnar Solskjaert követte a poszton.

„Az elmúlt hónapokban megmutattuk, hogy tudunk magasabb szinten teljesíteni, de a szándékaim ellenére a produkciónk hullámzó. Ezért is nem vagyok elégedett azzal, amit eddig elértünk” – tette hozzá a 63 éves Rangnick.

A Manchester United egyelőre keresi új, állandó vezetőedzőjét, brit sajtóinformációk szerint az Ajax Amsterdam mestere, Erik ten Hag a legesélyesebb a posztra.


Forrás:infostart.hu
Tovább a cikkre »