A magyargyűlölő Dánielt letiltotta a Facebook

Dániel Péter agya teljesen elborult már régen, ezt már akkor megtapasztalhattuk, amikor még a magyargyűlölő ügyvéd Magyarországon tengette napjait. A bíróság elől Izraelbe menekült súlyos magyargyűlöletben szenvedő Dánielnek az adta meg a végső döfést, hogy a magyar válogatott jól szerepelt a foci EB-n. Ettől fogva ugyanis végleg elgurult a gyógyszer, ami nem tetszett a Facebook nem magyargyűlölő részének, aminek hangot is adott.

Magyar Menedék - Tepe

Miközben Dániel Péter az élete a magyarság provokálásáról szól, folyamatosan kérkedik a zsidóságával is, ami persze nem véletlen. Éppen az a célja, hogy minél több heveny zsidózós reakciót váltson ki, ezeket összemoshassa a magyar nemzeti büszkeséggel, és azt bizonyítsa egyébként teljesen tévesen, hogy a magyar nyilvánvalóan antiszemita. Amikor összejött ezekből egy csokorra való, akkor Facebook-oldalán dicsekedett el a házmestertempójával, és közölte, hogy az izraeli és a francia rendőrségnél, valamint az UEFA-nál is feljelentést tett a rasszista magyar szurkolók ellen, majd eljárásokat és letartóztatásokat helyezett kilátásba. Nem is titkolta vágyát, hogy szeretné kizáratni a csapatot az Eb-ről, ha már a jósolgatása ellenére nem esett ki a csoportküzdelmek során. Büszkén harsogta, hogy lehet gyalázkodni és zsidózni, de viselni kell a következményeket.

Teljesen igaza volt. Csakhogy miközben gyűlöletbeszéddel vádaskodott, nem vette észre saját magát. Végül annyi feljelentés érkezett Dániel Péter oldala ellen gyűlöletbeszéd miatt, hogy a liberális oldalról érkező gyűlöletbeszéddel amúgy igencsak engedékeny Facebook letiltotta.

Hunhír.info – PestiSrácok.hu nyomán


Forrás:hunhir.hu
Tovább a cikkre »