A Magyar Turán Szövetség tagegyesülete a Tolnai Turán HE a Szekszárdi Sportágválasztó Napon járt

A Magyar Turán Szövetség tagegyesülete a Tolnai Turán HE a Szekszárdi Sportágválasztó Napon járt

A Magyar Turán Szövetség tagegyesülete a Tolnai Turán Hagyományőrző Sportegyesület kilátogatott a szeptember 26-án megrendezett Szekszárdi Sportágválasztó Napra. Alább tekinthetjük meg, rövid képes beszámolójukat az eseményről, amelynek sikerült a mai „Internetfüggő” fiatal korosztályt kirántania a médiák bűvköréből. Reméljük a közeljövőben egyre többen csatlakoznak valamelyik hagyományőrző csapatunkhoz.

 

„Szeptember 26-án a Szekszárdi Sportágválasztó Napra voltunk hivatalosak. Az egyesületünkben működő szakosztályok teljes arzenálját felsorakoztattunk a rendezvényen, és nem hiába… Sokszor már mozdulni is alig bírtunk az kíváncsi gyerekseregtől.

Nagyon szépen köszönjük a meghívást és a lehetőséget, a Szekszárdi Sportközpont -nak, az oktatási intézményeknek, diákoknak és tanároknak, akik kilátogattak az eseményre!

Hírdetés

Ha megtetszett valamelyik szakágunk tevékenysége, akkor kövessétek be az oldalainkat, ahol minden további programunkról, első kézből értesülhettek majd (bemutatók, edzések, játékok, foglalkozások, stb.)”

A tolnai tagegyesületünk lapja: https://www.facebook.com/tolnaituran

 

 

 

 

A A Magyar Turán Szövetség tagegyesülete a Tolnai Turán HE a Szekszárdi Sportágválasztó Napon járt bejegyzés először Kurultáj-én jelent meg.


Forrás:kurultaj.hu
Tovább a cikkre »