A liberálisok a szólásszabadság legnagyobb ellenségei

Lehetetlen megfelelni a Facebook közösségi irányelveinek, mivel a politikai korrektség jegyében egyre kevesebb dologról lehet beszélni -jelentette ki Megadja Gábor a 888 publicistája A nyolcas első adásában. G. Fodor Gábor a műsor házigazdája elmondta: sokan azt várták a közösségi médiától, hogy elhozza a teljes szólás- és gondolatszabadságot, ehhez képest ma már az igazságot sem lehet kimondan

Megadja Gábor emlékeztetett: a netdemokrácia megjelenését várta mindenki a Facebooktól, de szép lassan kiderült, hogy vannak olyan vélemények, amelyeket az “univerzum urai” nem szeretnek. Ezek többségében a jobboldali gondolatok, amit a Szilícium-völgy szélsőbaloldali vezetői nem szívesen látnak az interneten. Ma a szólásszabadság legnagyobb ellenségei a liberálisok – jelentette ki a publicista.

Hírdetés

A liberálisoknak mindig fontosabb a saját ideológiájuk mint a valóság, sosem tisztelik a valóságot, totalitárius módon próbálják mindenkin áttuszkolni a saját üzenetüket – hangsúlyozta a publicista.

Csakhogy az emberek agyát mégsem olyan könnyű átmosni, az átlagemberek nagyon jól fel tudják mérni, hogy mi a valóság és mi nem az, így sok esetben erős kétkedéssel fogadják a fősodorbeli média üzeneteit – tette hozzá.


Forrás:hunhir.info
Tovább a cikkre »