A lelki súlyokat oldó szertartás – A fájdalomtest rendszeres kiürítése

Az öngyógyításnak sokféle módja létezik. Ki a táplálkozás, ki a gondolkozás, ki a bioenergetika, ki a gyógyszerek és fájdalomcsillapítók felől közelíti meg ez a témát. A Napvallás mint Egységszemlélet többsíkú lényként tekint az emberre. Nem billen el túlzottan sem a lélek, sem a szellem, sem a test irányába, sőt igazából ezt a hármas egységet szétválaszthatatlannak tartja az ember esetében. Mi abból indulunk ki, hogy bármelyik részünket is éri károsodás, bármelyik síkon következik be valamilyen hiba, az az egész emberre hatással lesz: megváltozhat a tudatállapotunk, a lelki állapotunk, és ezek hatására a fizikai állapotunk is.

A gondolatok és a tudat teremtő ereje számunkra evidens igazság. Mégsem intézhetjük el a dolgot azzal, hogy mi ezt már beláttuk egyszer, sőt ezerszer, s ezzel a dologgal nincs több tennivalónk. Éppen ellenkezőleg, innen indul csak igazán az önismeret és önfejlesztés izgalmas része!

Minél tudatosabbá válik az ember, annál több és mindig újabb kihívásokkal találja magát szemben.

 

A gondolataink, a tudatunk áramlatai, s minden, ami az elménkben zajlik, hatással van az egész lényünkre. E tekintetben alapvetően kétféle hatást különböztethetünk meg: harmonizáló és diszharmonizáló hatásokat. Vagyis a kiegyensúlyozottság és a kiegyensúlyozatlanság irányába mutató tendenciákat.

 

A lelki súlyokat a hibás gondolkodás hozza létre. Egy-egy hibás gondolatot sokszor – általában több ezerszer – kell ahhoz átélni, hogy a lelkünkre nehezedő súly legyen belőle. Egy parányi hiba, egy kis rossz gondolatforma is képes hosszú távon óriási teherré válni.

 

Vegyünk egy konkrét példát! Egy ember csalódik egy hozzá közel álló személyben. Ez a csalódás egyelőre feldolgozhatatlan a számára akkor, amikor ez az eset történik. Igyekszik napirendre térni felette, de ez a gondolat nem hagyja nyugodni, szinte befészkeli magát a fejébe. Nem tud tőle aludni. Már ez jut utazás közben is eszébe jut, és egyre többször „rugózik”, agyal rajta. Emberünk tehát stresszes lett egy érzelmi csalódás miatt. A hiba abban áll, hogy nem képes túltenni magát rajta. Még ha szeretné, akkor sem tudja maga mögött hagyni a múltját. Nem képes elengedni ezt a kudarcélményt. Mivel emberünk folyamatosan újraéli a múltat: fejben ezerszer lejátssza az eseményeket, így érzelmileg a szívben kicsiben újra meg újra átéli azokat a negatív érzéseket, amelyet csalódásként fogalmaztunk meg.

Mivel minden gondolat és érzelem energiát is termel, ezért a negatív energiák felszaporodnak és egy úgynevezett fájdalomtestet hoznak létre. Ez a fájdalomtest az emberi energiamezőben található. Rendellenes, mivel ott helye nincs. Ráadásul úgy viselkedik, mint a fizikai testben a rák, vagyis terjed, burjánzik, mértéktelenül szaporodik. A negatív gondolat klónozza önmagát: saját hibás programjához hasonló hibás gondolatmintákat és érzelemmintákat hoz létre. Persze az átlagember ezt nem így hívja. A mindennapi gondolkodásban ez inkább lehangoltságként, életuntságként, fásultságként, befordultságként, ingerlékenységként, sebezhetőségként, érdektelenségként, magányként, önsajnálatként, kiábrándultságként stb. jelenik meg, és sokszor olyan lassan, hogy az ember észre sem veszi, hogy megváltozott.

 

Ahogy a fájdalomtest növekszik, úgy az illető egyre rosszabbnak látja a saját jelenét és rosszabbnak képzeli el saját jövőjét. Miért? Mert menet közben nem vette észre, hogy végül is sok kicsi döntésével alárendelte magát egy negatív energiatömegnek. Így válhatnak boldogtalanná, aggódóvá és hangulatemberré az egyébként pozitív emberek is. Tapasztalatom szerint ez még azokkal is megeshet, akik sok évig másoknak segítettek és jó példával jártak elől. Miért? Azért, mert a másoknak való segítség igyekezetében és hevében a „tudó emberek” is túlterhelődhetnek és lemerülhetnek, ha nem vigyáznak saját egészségükre. A fájdalomtestet pedig nem érdekli, hogy a gazdája hány ember életét segítette, fordította jó irányba vagy mentette meg, mert ő csak egyet akar: irányítani, hogy egyre erősebb legyen.

 

A fájdalomtest az egó „erőforrása”. A lélekre nehezedő súlyok az egó hatalmát növelik, amelyet onnan ismerhetünk fel, hogy az ilyen személyiségű ember szinte mindenben képes meglátni a rosszat, a jó ellenkezőjét, a múlandóságot, a céltalanságot, a szenvedést, a korlátokat, a megoldatlanságot és a tökéletlenséget. Ez is egy attitűddé válhat, ha nem vigyázunk.

 

Fájdalomteste szinte mindenkinek van. Kinek kisebb, kinek nagyobb. Kinek egy, kinek több. Ez az életszemlélettől és a gondolkodástól függ. Kiválthatják, illetve növelhetik váratlan testi és lelki traumák vagy sorsszerű betegségek, a mindennapi stressz, a tévhitek, a hibás gyerekkori életminták felnőttkori problematikái, a rossz szokások, az éretlenség, az érzelmi túlterheltség, a nehéz karmikus életfeladatok, hogy csak néhány példát említsek.

 

 

A Napvallás a fájdalomtestben található lelki súlyok oldására is kínál megoldást, mivel a fájdalmak szemüvegén keresztül nem a valóságot látja az ember.

Hírdetés

A léleksúly oldás, vagyis a fájdalomtest feloldása, a fájdalmak negatív energiáinak aurából történő kiürítése az ember pozitív átalakulását szolgáló eszközök egyike.

 

Ez az ősi egyiptomi spirituális módszer – mely Thot technikái közé tartozik – még abban az esetben is működik, amikor az illető már teljesen azonosult az egójával, vagyis élete nagy részét a saját negatív szűrőjén keresztül szemléli, s a mindennapjait már ez alapján éli.

 

A lelki súlyokat oldó szertartások hatására az ember újabb esélyt kap, hogy önismeretét fejlessze és teremtő erőit a helyes irányba fordítsa.

 

A lelki súly oldás spirituális hatásai:

Növeli a gondolati test kapacitását.

Oldja a megoldatlan érzelmi korlátokat.

Nagyobb tudatosságot tesz lehetővé.

Növeli a teremtő, illetve megvalósító erőket.

 

 

A LELKI SÚLY OLDÓ szertartás egyénre szabott és egész évben végezhető, de különösen az életút szorongató, lelkileg megterhelő időszakaiban javallott. Vezetője: Száraz György

 

Ha azonosulni tudsz ezzel a gondolkodásmóddal, ha egyetértesz ezzel az életszemlélettel, ha hasonló gondolkodású emberekkel szeretnél tanulni, akkor figyelmedbe ajánlom programjainkat.

 

Részt vehetsz programjainkon:

Önfejlesztő Műhelyeinken (beszélgetős előadásainkon)Aurafejlesztő és Meditációs KlubjainkonHétvégi töltődéseinken (és Istentiszteleteinken)Bel- és Külföldi zarándoklatainkona Naptemplomunkban és a Pálos kolostorokban tartott IstentiszteleteinkenSzer-napjainkon (szent ünnepnapjainkon)Főnix programunkonÉbresztő Táborunkban

 

Csatlakozz hozzánk minden elkötelezettség nélkül! Járd velünk együtt önmagunk felszabadításának útját, melynek segítségével egységet teremthetsz önmagadban és a környezetedben, s hozzájárulhatsz a világ rendjének helyre állításához.

 

Bővebb információ:

[email protected]

 

Száraz György

Boldog napot!

The post A lelki súlyokat oldó szertartás – A fájdalomtest rendszeres kiürítése appeared first on Boldognapot.hu.


Forrás:boldognapot.hu
Tovább a cikkre »