A lelkei társak honnan tudhatnak a lelki rokonságukról?

Az élet tele van kapcsolatokkal. Mindenki, akivel nap mint nap találkozunk, egy kapcsolat nekünk velük és fordítva, még akkor is, ha ez csupán annyi időt vesz igénybe, hogy megkérdezzük, mennyi az idő vagy hol van a legközelebbi vonatállomás.

 

Azonban ezek általában személyes kapcsolatok. Két olyan személyiség, akiknek az útjai keresztezik egymást, kissé befolyásolják egymás egész életen átívelő ösvényét.

 

Mi a helyzet a spirituális kapcsolatokkal? Ezek a mélyebb kapcsolatok nem személyes szinten alakulnak ki az emberek között, hanem a tudatosság magasabb dimenzióban található lélek teremti és mozdítja elő őket.

 

Honnan tudhatjuk, hogy két lélek egymás rokona?

 

 

Felfokozott energiák

 

Egy személyes és egy spirituális kapcsolat közötti különbség mindenekelőtt az energiáinkban válik érzékelhetővé.

 

Amikor olyasvalakivel találkozunk, akivel spirituális lelki kapcsolatunk van, akkor az energiáink felfokozódnak és megnövekednek.

 

Ez gyakran valamiféle izgatottságként, vibrációként vagy bizsergő érzésként ölt testet a kapcsolattól függően, s izgatott, felajzott, félelmetes vagy akár émelyítő állapotot is kelthet bennünk.

 

Álmodás

 

Mivel a spirituális sík a legkönnyebben az álmokon keresztül közelíthető meg – amikor a finomtest megszabadul a fizikai test korlátjaitól –, ezért gyakran szerzünk tudományt a spirituális kapcsolatainkról az álmaink során.

 

Valakiről álmodni nem szükségképpen jelenti azt, hogy spirituális lelki kapcsolatban állunk az illetővel. Néha csak emberekről álmodunk.

 

Viszont a közös álmok mások. Az emberek között létrejövő közös álmok szinte abszolút bizonyossággal jelzik, hogy valamiféle spirituális lelki kapcsolat van közöttük.

 

Hírdetés

 

Azonnali kémia

 

Egy másik igen jó jelölője a spirituális lelki kapcsolatnak az, ha két ember között azonnal jól működik a kémia.

 

Ez nem csupán személyes kémia, amely az összeférhető személyiségeket jelzi, hanem egyúttal fizikai és érzelmi kémia is, amelyben a céljaink, az igényeink és a vágyaink majdnem tökéletesen ezekben a tartományokban sorakoznak fel.

 

Amikor úgy érezzük valakivel kapcsolatban, hogy egész életünkben ismertük, jóllehet valójában csak néhány perce vagy órája találkoztunk vele, az univerzális jele annak, hogy spirituális lelki kapcsolat van közöttünk.

 

Meditáció

 

De ha igazán biztosra akarunk menni a tekintetben, hogy van-e lelki kapcsolat közöttünk, akkor meditálnunk kell, hogy kiderülhessen.

 

Bevált technika az, hogy meditatív állapotba jutunk és a szív csakránkra koncentrálunk.

 

A leginkább spirituális kapcsolatok a szív csakrából indulnak ki – bár nem mind ilyen, mivel néhány a harmadik szem vagy a korona csakrából. Tehát koncentráljuk a gondolatainkat a mellkasunk közepére és érezzük, ahogy az energia előjön.

 

Kövessük az energiát és hagyjuk, hogy áthassa az elménket. Figyelmünket szenteljük a képeknek, a hangoknak és más érzékleteknek, amelyekkel eltölt bennünket ez az energia.

 

Próbáljunk meg ráhangolódni minden meglévő kapcsolatunk energetikai ismertetőjegyeire.

 

Amennyiben felfedezünk egy energetikai ismertetőjegyet, amit a másik személy akkor bocsátott ki magából, amikor vele voltunk, akkor éppen megtapasztaltuk a velük való spirituális lelki kapcsolat esszenciáját.

 

Forrás / Original article: http://www.riseearth.com/2018/02/soulmates-how-to-know-if-two-souls-are.html

 

Engedd meg, hogy figyelmedbe ajánljam a napvallás eseményeit!

 

 

Részletes eseménynaptárunkat itt találod: https://napvallas.hu/programnaptar/

 

Részt vehetsz programjainkon:

Istentiszteletek http://napvallas.hu/programok/tudj-meg-tobbet-az-istentiszteletekrol-es-ami-mogottuk-van/Aurafejlesztő és Meditációs Klubok http://napvallas.hu/programok/aurafejlesztoi/Főnix-programok http://napvallas.hu/programok/fonix-pHYPERLINK “http://napvallas.hu/programok/fonix-program/”rogram/Egómentesítő kurzusok http://napvallas.hu/programok/egomentesito-kurzus/Karma Oldó Napok http://napvallas.hu/programokHYPERLINK “http://napvallas.hu/programok/karma-oldo-nap/”/karma-oldo-nap/Szer-napok (szent ünnepnapjainkon) https://www.facebook.com/napvallas/?fref=tsÉbresztő Táborok https://napvallas.hu/programok/holisztikus-tabor/Bel- és külföldi zarándoklatok https://www.facebook.com/napvallas/?fref=tsÍzisz Napjai https://napvallas.hu/programok/izisz-napjai/ 

Csatlakozz hozzánk minden elkötelezettség nélkül!

Járd velünk együtt önmagunk felszabadításának útját, melynek segítségével egységet teremthetsz önmagadban és a környezetedben, s hozzájárulhatsz a világ rendjének helyre állításához!

 

Száraz György

Boldog napot!

The post A lelkei társak honnan tudhatnak a lelki rokonságukról? appeared first on Boldognapot.hu.


Forrás:boldognapot.hu
Tovább a cikkre »