A lájkok dönthetik el, hogy indul-e függetlenként a polgármesteri székért Gálfi Árpád?

A lájkok dönthetik el, hogy indul-e függetlenként a polgármesteri székért Gálfi Árpád?

Gálfi Árpád a Facebook-oldalán közölte, hogy továbbra is szívesen maradna Székelyudvarhely polgármestere, de mivel kizárták az MPP-ből, így függetlenként indulna a jövőre esedékes önkormányzati választásokon.

A várost jelenleg is polgármesterként vezető Gálfi azt állítja, hogy nem szeretné, hogy önkéntes fiatalok vagy barátok segítségével a legalkalmatlanabb pillanatokban csengessenek be a családokhoz a kérdéseikkel, éppen ezért úgy döntött, hogy a Facebook-oldalán kérdezi meg a székelyudvarhelyieket: Támogatnák-e a jövő évi önkormányzati választáson, amennyiben párttámogatás nélkül, független jelöltként is vállalná a megmérettetést?

Hírdetés

A vĂĄlasztĂłpolgĂĄrok egy lĂĄjk (tetszik) jelzĂŠssel, illetve egy megosztĂĄssal jelezhetik a polgĂĄrmester szĂĄmĂĄra, hogy szĂĄmĂ­that a szavazatukrĂłl az ĂśnkormĂĄnyzati vĂĄlasztĂĄsokon.

„Annak tudatĂĄban, hogy a csend is egy vĂĄlasz, annak tudatĂĄban, hogy a nem jelzĂŠs is jelzĂŠs, előre kĂśszĂśnĂśm a visszajelzĂŠseket, tartalmuktĂłl fĂźggetlenĂźl ĂŠs az ÖnĂśk jelzĂŠseinek fĂźggvĂŠnyĂŠben fogok dĂśnteni”- Ă­rja bejegyzĂŠsĂŠben a szĂŠkelyudvarhelyi polgĂĄrmester. (hĂ­rszerk.)

NyitókÊp: Gålfi Árpåd Facebook-oldala


Forrás:itthon.transindex.ro
Tovább a cikkre »