A külföldiek számára elektronikus vízum bevezetését ígérte Hrojszman

A külföldiek személyek számára elektronikus vízumokat terveznek bevezetni Ukrajnában – írta Volodimir Hrojszman ukrán miniszterelnök a saját Facebook-oldalán.

„Még a múlt héten a külügyminiszter elrendelte, hogy éjjel-nappal működjön a konzuli osztály Boriszpilben. Most már csak fel kell gyorsítani a végrehajtást. Hasonló problémák merülnek fel a Zsuljana, és már repülőtereken is. Ott is ésszerűsíteni kell a konzuli szolgáltatások munkáját. És azért, hogy teljesen megoldjuk ezt a problémát, szükségünk van elektronikus vízumokra. Az első lépést már megtörtént: 2016 júniusától a külügyminisztérium beindította az előzetes on-line vízumkérelmeket. Mellesleg, az elektronikus konzuli szolgáltatások bevezetése a külföldi és az ukrán személyek számára benne van a kormányzati intézkedésekben”- idézte a miniszterelnök szavait az RBK-Ukrajina.

Csatolt_cikkek: Olvasta már?:Ukrajna vízummentessége elakadt az Európa TanácsnálUkrajna tömegével ad ki egyszerűsített vízumokat a kínaiak számáraPorosenko elmondta véleményét a vízumrendszer bevezetéséről Oroszországgal szembenRovatok: BelföldTelepülés: UkrajnaCímkék: Hrojszman-kormány, Volodimir Hrojszman, vízum, Ukrajna, ukrajnai hírek, politikaForrás: Kárpátinfo.net


Forrás:karpatinfo.net
Tovább a cikkre »