A közmédia augusztus 15-től indítja a vakcinalottó sorsolásait

A közmédia augusztus 15-től indítja a vakcinalottó sorsolásait

Augusztus 15-én rajtol a közmédia Egészségesnek lenni nyerő (Byť zdravý je výhra) című műsora, amelynek keretében az oltási prémium nyereményeinek sorsolásait fogják közvetíteni. A vasárnaponként vetített, 55 perces adások műsorvezetői Vera Wisterová és Marcel Forgáč lesznek, és több ismert személyiség illetve zenész is fellép majd a műsorban.

Az RTVS szóvivőjének közlése szerint minden hétköznap 18:50-től teszik közzé a közmédia 1-es csatornáján az (20 darab) 1000 eurós jutalmak nyerteseit, és az (5 darab) 10 ezer eurós “standard jutalmak” nyerteseit.

A sorsolás közjegyző jelenlétében történik.

Hírdetés

Az 5 darab ezer eurós automatikus jutalommal járó, 100 ezer eurós prémiumnyereményért folyó sorsolási kört vasárnaponként este közvetítik majd a közmédia 1-es csatornáján. Ha valaki versenybe szállna a prémiumnyereményért, akkor a műsor ideje fel kell készülnie, hogy megcsörren a telefon, 20 másodpercen belül fel kell vennie, és a műsorvezető felszólítására be kell olvasnia a műsorban épp akkor mutatott jelszót.

A közmédia szóvivője szerint a sorsolásban mindenki részt vesz, aki be van oltva koronavírus ellen, elmúlt 18 éves, jogilag beszámítható, van születési száma, van állandó lakhelye Szlovákiában, és Szlovákiában oltották be bármelyik koronavírus elleni vakcinával, illetve regisztrált a www.bytzdravyjevyhra.sk oldalon.

A fent említett oldal augusztus 1-jétől már működik, és azok is igénybe vehetik, akik a közvetítő jutalom miatt szeretnének regisztrálni rajta.

Teraz.sk


Forrás:korkep.sk
Tovább a cikkre »