A középfutamokkal és a döntővel folytatódik a Nemzeti Vágta

A középfutamokkal és a döntővel folytatódik a Nemzeti Vágta

BUDAPEST. A különbözõ versenyszámok középfutamaival, lovas bemutatókkal, valamint a döntõkkel folytatódik ma a 10. Nemzeti Vágta a budapesti Hõsök terén, a Millenniumi emlékmû körül felépített speciális versenypályán.

Vasárnap megrendezik az elõfutamokat, majd a kocsitoló verseny és a magasugrató verseny döntõjét. A programot többek között lovas parasport bemutató, puszta tízes bemutató, történelmi lovas felvonulás, Kassai Lajos Lovasíjász Iskolájának mûsora és a Gyõri Ördöglovasok produkciója színesíti.

A kishuszár vágta és a fogatvágta döntõje után a nemzetközi futam és a 2017-es Nemzeti Vágta döntõje zárja a jubileumi versenysorozatot.

A nemzetközi futamon idén Magyarország mellett Szlovákia, Szlovénia, Románia, Szerbia, az Egyesült Államok, Kína, a Cseh Köztársaság, Mongólia, Törökország, Suriname és Üzbegisztán lovasa versenyez a Bábolna Nemzeti Ménesbirtok által rendelkezésükre bocsátott shagya-arab lovakon.

A Médiaszolgáltatás-támogató és Vagyonkezelõ Alap (MTVA) Közmédia sátra és a Fölszállott a páva színpad televíziós mûsorvezetõkkel, a közmédia produkcióinak fellépõivel és gyerekprogramokkal várja vendégeit mindkét nap.

A Nemzeti Vágta részletes programja és további információk a www.vagta.hu oldalon olvashatók.


Forrás:hirek.sk
Tovább a cikkre »