A Kossuth Rádió mûsorában Náray – Szabó Gábor osztja az észt!

Náray – Szabó Gábor csőlátó, amikor a Kormány zöld politikájáról írt Orbán Viktor miniszterelnöknek.
Náray a magyar reálértelmiség szégyene.

Náray a rendszerváltás idején a Műszaki és Természettudományi Egyesületek Szövetsége (rövidítve: MTESZ) elnöke.

A MTESZ szétverése, a reálértelmiség lejáratásához Náray – Szabó Gábor statisztált.

Náray- Szabó Gábor a Professzorok Batthyány Köre elnöke olyan civil szervezhet szolgáltában áll, amely külföldről támogatott pénzekből is működik és a nemzetellenes elveket képvisel.

Náray – Szabó Gábor, a Professzorok Batthyány Köre elnöke a Levegő Munkacsoport Szakértői Testületének a tagja.

A lihegő munkacsoport, 1997-ben nyílt levélben hozta a kormány tudomására: „ A magyar polgárok nem akarnak több vízlépcsőt”.

Hírdetés

A Levegő Munkacsoport honlapján Náray – Szabó Gáborról a következő olvasható:

1967-ben végzett az ELTE TTK vegyész szakán, 1990-ig a CHINOIN-ban dolgozott, 1991-től az ELTE egyetemi tanára. Az MTA rendes tagja, 1996 és 1999 között a főtitkárhelyettese, az Oktatási Minisztérium nemzetközi helyettes államtitkára (2001-2), az MTA Könyvtára főigazgatója (2006-13). 250 tudományos közlemény, 8 könyv szerzője az elméleti kémia, a számítógépes molekulatervezés, a szerkezeti biológia és a fenntartható fejlődés területén. A Nemzeti Fenntartható Fejlődési Tanács társelnöke.

2014. július: Levegő Munkacsoport és a Greenpeace aktivistái éjjel óriási ÖKO♥TÁRS feliratot készítettek napelemes mécsesekből a budapesti Egyetem téren, majd felolvasták 23 hazai civil szervezet közös nyilatkozatát, amelyben támogatásukról biztosították az Ökotárs Alapítványt.

Az Ökotárs Alapítvány, 1994-ben kezdte meg a norvég pénzek osztogatását a zöld civil szervezetek körében. Kizárólag olyan zöld civil szervezetek részesültek támogatásban, amelyeknek atomból, vízből nem kell a villany. A Levegő Munkacsoport a Duna Kör emlőin felcserepedett ál zöld szervezet.

A vízből nem kell a villany felfogása hátterében valójában norvég állami pénzforrás állt, 1984-ben, a Duna – Körnek adományozott Alternatív Nobel díj ennek a nemzet károsító támogatásnak a szolgáltában állt.

A hazai zöld civil szervezetek, a reális zöldek kivételével valamennyien a Duna mozgalmak emlőin cserepedtek fel és a mai napig atom és vízenergia ellenesek.


Forrás:realzoldek.hu
Tovább a cikkre »