A koronavírus miatt elmarad Ákos decemberi nagykoncertje

A koronavírus miatt elmarad Ákos decemberi nagykoncertje

Kovács Ákos decemberi arénakoncertjét új időpontban rendezik meg, mivel az elmúlt napokban két zenésztársa is pozitív covid-tesztet produkált, így az eredetileg tervezett december 11-i dátumon nem tudják megtartani az előadást – számolt be közösségi oldalán az énekes.

A nagyszabású koncert új időpontban, 2022. január 22-én, szombat este 8-kor kerül megrendezésre a Papp László Budapest Arénában.

Hírdetés

A százezres látogatottságú idei turné után új repertoárral, hetek óta tartó próbákkal készültünk az évzáró nagykoncertre. Nagy slágereket és dalritkaságokat válogattunk össze, Menczel Gábort is bevontuk az előkészületekbe. Komoly, szemkápráztató látvánnyal készül a műszak is. Sajnos két zenésztársam tesztje is pozitív lett a napokban, emiatt új időpontot kellett találnunk az előadásnak, amely így nem évzáró, hanem évnyitó nagykoncert lesz: 2022. január 22-én találkozhatunk az Arénában”

– nyilatkozta Ákos.

A korábban megváltott jegyek természetesen az új időpontra is érvényesek, vagy a váltás helyén visszaválthatók 2021. december 31-ig.


Forrás:ma7.sk
Tovább a cikkre »