A kommunális szolgáltatások díjainak megemelésével zsebelik ki a lakosságot Ukrajnában

A kommunális szolgáltatások díjainak megemelése egy eszköz, amelyen keresztül kizsebelik Ukrajna lakosait – fejtette ki véleményét Alekszej Kucserenko, a közüzemi szolgáltatásokért felelős ex-miniszter.

“A kommunális szolgáltatások díjainak megemelésének nincs gazdasági indokai, mindez csak azért van, hogy kicsikarják a lakosság pénzét. Mindezek a hivatalnokok semmit sem értenek, s el kell őket bocsátani, rosszabb már nem lehet” – idézte a szakértő szavait a Golos.ua.

A szakértő az is elmondta, ha a lakosság belenyugszik a közüzemi díjak emelkedésébe, akkor azok még magasabbak lesznek majd.

“Az árak emelkednek, a nép pedig belenyugszik és hallgat. Ha ez így folytatódik, akkor a kormány nem fog engedni, tovább fogja növelni a díjakat.” – mondta Kucserenko.

Csatolt_cikkek: Olvasta már?:A kommunális díjak drágulása miatt az ukránok a „meleg” hitelekhez fordulnakAz ukrán lakosság nem fogja tudni fizetni a közüzemi díjakatNem fizetik a közüzemi díjakat az ukránokRovatok: GazdaságTelepülés: UkrajnaCímkék: közüzemi szolgáltatások, Ukrajna, ukrán gazdaság, ukrajnai hírekForrás: Kárpátinfo.net


Forrás:karpatinfo.net
Tovább a cikkre »