A „KMKSZ” Jótékonysági Alapítvány közleménye

Felhívjuk az érintettek figyelmét arra, hogy az egészségügyi dolgozók támogatása iránti pályázat 2016. szeptember 26 és 2016. október 26 között nyújtható be az alapítvány regionális irodáiban. A pályázat benyújtásához elengedhetetlen a magyar nyelvtudást igazoló dokumentum, a személyi igazolvány, a kódigazolás, a munkáltatói igazolás és ezen igazolás KMEDT által hitelesített fordításának becsatolása. A pályázati felhívás a jelen számban, illetve a www.kmkszalap.org honlapon olvasható.

Felhívjuk az oktatási dolgozók figyelmét arra, hogy a 2016. évre meghirdetett pedagógus támogatás iránti pályázat második köre október 15-én lezárul. Azoknak, akik az első körben már benyújtották pályázatukat, csupán az új munkáltatói igazolást, kell benyújtaniuk a helyi megbízottaknak. Az új pályázók szintén a helyi megbízottaknál nyújthatják be igényüket. Az oktatási intézmények technikai dolgozói Magyar Igazolvány birtokában nyújthatják be pályázatukat.

Gulácsy Géza, a „KMKSZ” JA igazgatója

Rovatok: FelhívásokTelepülés: Ukrajna›KárpátaljaCímkék: KMKSZ, egészségügy, pedagógusok, anyagi támogatás, felhívás, Kárpátalja, kárpátaljai magyarságForrás: Kárpátinfo.net


Forrás:karpatinfo.net
Tovább a cikkre »