A klubrádiós Rózsa Péter és a sorosos Sárosi Péter neokon-hazugsága az RT-ről ma reggel

A klubrádiós Rózsa Péter és a sorosos Sárosi Péter neokon-hazugsága az RT-ről ma reggel

A magyar újságírás nehéz versenyének egyik legundorítóbb alakja, a klubrádiós Rózsa Péter (a fotón) ma reggel 9 órától beszélgetett Sárosi Péterrel, a Drogriporter újságírójával, aki korábban a Kendermag Egyesületnek volt az aktivistája és a TASZ-nak a drogpolitikai programjának vezetője.

Beszélgetésük egyik témája az volt, hogy a hamis hírek olyanok, mint a dizájner-drogok és azonnal rátértek a neokonok és követőik által naponta kötelező hazudozásba és indulatkeltésbe a Russia Today és általában az orosz médiumok ellen azzal, hogy azok hazudoznak álhíreik terjesztésével.

Konkrét példaként említették, hogy az RT álhíre miként terjedt el a közösségi médián, meg az orosz propagandát toló hazai közszolgálati médián keresztül.

Arról volt szó, hogy az RT Svédországból jelentette: a svéd miniszterelnök azt mondta, a bandaerőszak növekedése miatt akár a hadsereget is bevetheti.

A két beszélgető azt állította, hogy az csak egy szélsőséges parlamenti képviselő javaslata volt, de a svéd miniszterelnök leintette őket.

Természetesen rutinszerűen hazudtak.

Hírdetés

Itt a Reuters jelentése ezzel a címmel: „A svéd miniszterelnök nem zárja ki, hogy a hadsereget vesse be a bűnbandák erőszakjával szemben”. (https://www.reuters.com/article/us-sweden-violence/swedish-pm-does-not-rule-out-use-of-army-to-end-gang-violence-idUSKBN1F629L)

A cikk így indul:

„Svédország mindent megtesz, beleértve a hadsereg bevetését, hogy megállítsa azt a bandaerőszak hullámot, amelynek nyomán több embert lelőttek, jelentette ki Stefan Löfven miniszterelnök szerdán”.

A két figura természetesen rutinszerűen tagadta klubrádiós beszélgetésükben azt is,  hogy van Soros-terv, amit Soros ezzel írt le: „Itt van a tervem…” : https://www.marketwatch.com/story/george-soros-heres-my-plan-to-solve-the-asylum-chaos-2015-09-29

 

/Már lelki szememmel látok néhány kommentet az FB-oldalon: kit érdekel a Klubrádió, ki ez a két…, stb. Amihez annyit: a világháborúba torkolható globális konfrontáció élesztőinek helyi prostituáltjait nem figyelni nagyjából annyit jelent, mint az a katonatiszt a csatatéren, aki nem az ellenséget, hanem csak a sajátjait nézegeti./

 


Forrás:lovasistvan.hu
Tovább a cikkre »