A Klub Rádió hallgatói képtelenek tiszta szívvel drukkolni a magyar válogatottnak – inkább egy másik ország a szívük csücske

Mivel Orbán Viktor és kormánya szereti a focit, a Klub Rádió hallgatóinak 88%-a nem tud tiszta szívvel drukkolni Magyarországnak és a magyar csapatnak az Európa-bajnokság alatt – ez derült ki a ultraliberális elfogultságú rádió saját hallgatói között készített betelefonálós közvélemény-kutatásából.

Magyar Menedék - Tepe

A Klub Rádió minden nap feltesz egy kérdést a hallgatóinak, melyekben – adásaikhoz hasonlóan – többnyire Orbán Viktor vagy a kormány kritizálásával foglalkoznak. Csütörtöki kérdésüket a szintén balliberális elfogultságú HVG korábbi főszerkesztő-helyettese, Horváth Zoltán tette fel.

A kérdés ez volt:

“Arra szeretnék a tisztelt nagyérdeműtől választ kapni, hogy amennyiben ez a csapat megkezdi a szereplését, a rövidesen kezdődő, remélhetőleg kezdődő foci Európa bajnokságon, akkor mindazoknak a körülményeknek a fényében, amit a jelenlegi kormányzat focimániájáról, illetve a foci ellen tett lépéseiről tudunk, tudunk-e tiszta szívvel drukkolni a magyar csapatnak, vagy ezt a drukkolást valamilyen módon befelhőzik a körülmények? Ha úgy gondolja, hogy tiszta szívvel tud a labdarúgócsapatnak drukkolni, nyomja meg az egyes gombot, amennyiben nem, a kettest.”

A válaszadók 12%-a tud tiszta szívvel drukkolni Magyarországnak és a magyar csapatnak az Európa-bajnokságon, 88%-uk azonban nem.

Csepel.info


Forrás:hunhir.hu
Tovább a cikkre »