A kisebbik SZDSZ jelöltje "imádja", amikor a provinciális magyarok hőbörögnek, mert egy terrorista németeket öl

A kisebbik SZDSZ jelöltje "imádja", amikor a provinciális magyarok hőbörögnek, mert egy terrorista németeket öl

Provinciális országnak nevezi Magyarországot, és provinciális hőbörgőknek titulálja a magyarokat a Momentum főpolgármester-jelöltje – írja a HírTV oldala.

Ebben biztosan egyetért a három "szuperjelölt":

https://www.facebook.com/plugins/post.php?href=https%3A%2F%2Fwww.facebook.com%2Foriginalkalmanolga%2Fposts%2F2328488713875009&width=480&show_text=true&height=609&appId

Hírdetés

Kerpel-Fronius Gábor 2016-ban a német fővárost ért merényletet követően közösségi oldalán azt írta, „imádom a sok jobboldali fotelhuszárt, akik a berlini merénylet után hisztérikusan migráns-simogatóznak, sorosoznak, ballibsiznek, úgy viselkednek, mintha a világ ért volna véget, vagy legalább is a Vörösmarty téren történt volna a merénylet”. A momentumos jelölt hozzáteszi: könnyű innen, a provinciáról, ahol igazából nem történik semmi, hőbörögni.

2016 decemberében egy terrorista egy elrabolt kamionnal nagy sebességgel behajtott a német főváros egyik karácsonyi vásárának helyszínére. A támadásban 12-en meghaltak, több tucatnyian pedig megsebesültek.

Nem ez az első magyarellenes megnyilatkozása a büszke SZDSZ-esnek: A Momentum jelöltjének herótja van ettől az agyhalott, gusztustalan rasszistákkal teli országtól – inkább a négerek


Forrás:kuruc.info
Tovább a cikkre »