A karóra a legjobb befektetés? – Kiszámolták, hogy nem minden arany ami fénylik

A karóra a legjobb befektetés? – Kiszámolták, hogy nem minden arany ami fénylik

Abban az esetben, ha tökéletes outfitet szeretne magának valaki, rengeteg apró részletre kell figyelnie az öltözködésével és a megjelenésével kapcsolatban. A frizurának, a sminknek, a ruhának, és a kiegészítőknek összhangban kell lennie egy hölgynél annak érdekében, hogy az összkép valóban olyan legyen, hogy az akár egy divatmagazinba is megállja a helyét. Szerencsére már az uraknak is számos lehetőség áll a rendelkezésére a kiegészítők terén, hiszen sokféle stílusú nyakkendőből, napszemüvegből, vagy épp sapkából választhatják ki azt, ami igazán illik hozzájuk. Sokszor hallani azonban azt, hogy egy férfinak nincs is más kellékre, ékszerre szüksége, csak a megfelelő karórára!

Nem véletlenül rajonganak az erősebbik nem képviselői szerte a világban a karórákért, egy jól választott órával az élet számos területén megállhatják majd a helyüket. Legyen szó munkáról, sportolásról, szórakozásról, esetleg egy fontosabb eseményről,

Egész biztos sokan vágynak egy komolyabb, minőségibb, akár drágább karórára a világmárkák közül, hiszen egy ilyen órával bizony komoly üzentet lehet közvetíteni a külvilág felé. A Timestore.hu weboldalon a leggyakrabban keresett férfi karóra márkák között szerepel a Casio, a Citizen, a Festina, és a Fossil. Amikor egy nagyobb összeget tervez valaki kiadni egy karóráért, joggal merült fel benne a kérdés, hogy jó befektetés lehet- e egy márkás karóra vásárlása.

Hírdetés

A legjobb választ erre olyan helyen érdemes keresni, ami megbízható tényeket közöl. A HOLD alapkezelő szerint évente több mint 20%-ot emelkedett a prémium órák ára, azonban azt is megjegyzik, hogy az órák csupán 1%-a alkalmas befektetési célra. Hiába kínálnak egy-egy karórát akár milliós összegért, ha valaki nincs teljesen tisztába azzal, hogyan működik a piac, és mik a pontos vásárlói szokások, akkor bizony könnyen bukni lehet egy befektésként vásárolt órával hosszútávon. Akit egy kicsit is jobban érdekel ez a téma, és szívesen beleásná magát a részetekbe, hogy megtudja, mikor és milyen karóra lehet jó befektetés anyagilag, az keresse a fenti linken elérhető oldalt, ahol sok kérdésre választ talál majd.

Abban az esetben, ha nem haszonszerzés vagy befektetés miatt szeretnénk karórát vásárolni, szimplán a tökéletes kiegészítőt keressük saját részre, annak mindenképp érdemes szétnéznie a TimeStore karóra webáruházban, ahol több világmárka is képviseli magát. Legyen szó női, férfi esetleg unisex karóráról, itt meg fogja találni a számításait az is, aki az elegáns stílust képviseli és az is, aki a lazább, sportosabb darabokat hordja szívesen. Nem csak saját részre lehet jó választás egy luxus kivitelezésű karóra, de bármelyik számukra fontos férfinek is ideális ajándék lehet, mellyel egész biztos nem nyúlunk majd mellé!

(Felvidék.ma)


Forrás:felvidek.ma
Tovább a cikkre »