A JOBBIK javasolta az ultraliberális kutyák megbűntetését

A Magyar Kétfarkú Kutyapártot (MKKP) 832 ezer forintra bírságolta az Nemzeti Választási Bizottság (NVB) egy korábban már szabálytalannak ítélt app miatt. A büntetés kiszabását a Jobbik delegáltja kezdeményezte. A jobbikos javaslat a Fidesz delegáltjainak is elnyerte a tetszést, így a bizottság 8-1 arányban, egy LMP-s ellenszavazattal a bírság kiszabása mellett döntött. A lap úgy tudja, hogy az MSZP nem vett részt az ülésen.

Magyar Menedék - Tepe

A viccpárt érvénytelen szavazásra buzdított, ehhez „Szavazz Érvénytelenül” névvel egy appot is készítettek. Ennek segítségével lehetett megosztani az összefirkált és kidekorált szavazólapokat. Az NVB korábban már figyelmeztette az MKKP-t, hogy az appjuk sérti a választás tisztaságát.

Az index információi szerint az NVB pénteki ülésén a Jobbik delegáltjának azt szorgalmazta, hogy az eset súlyosságára miatt a bizottság szabjon ki komolyabb pénzbüntetést a Kétfarkú Kutyákra.

A jobbikos javaslat a Fidesz delegáltjainak is elnyerte a tetszést, így a bizottság 8-1 arányban, egy LMP-s ellenszavazattal a bírság kiszabása mellett döntött. A lap úgy tudja, hogy az MSZP nem vett részt az ülésen.


Forrás:hunhir.hu
Tovább a cikkre »