A játékosok helyett szégyelli magát a gömöri edző

Kínos vereségbe futott bele afeljutási álmokat szövögető rimaszombati futballcsapat aközép-szlovákiai III. ligában, hazai pályán 2:1-re kapott ki aLiptovská Štiavnica együttesétől.

Az első félidőben jóval tudásuk alatt futballoztak a gömöriek, a vendégek frissebbnek, gyorsabbnak, robbanékonyabbnak tűntek, és már a 9. percben meg is szerezték a vezetést: a hazaiak még lerántani sem tudták a meginduló vendégjátékosokat, s végül Šalagovič lőtt az akció végén a hálóba – 0:1.

A második félidőben hangyányit feljavultak a hazaiak, és egy jó keresztlabda után Vargic a 60. percben egyenlített – 1:1. Ahelyett azonban, hogy a rimaszombatiak rohamozni kezdtek volna a győztes gólért, ismét a fürge vendégek villantak, Zvarát lefutották, a lapos jobboldali beadást pedig az a Kohút vágta szinte a gólvonalon állva a hálóba (a felső kapufát érintve!), aki az első játékrészben még rögtönzött gyúróként futkosott be a kispadról társai segítségére, ha valamelyikük a földön maradt – 1:2. 

Hírdetés

A rimaszombatiak csak az utolsó tíz percre pörögtek fel, a cserejátékosok révén több ziccert is kialakítottak, de Fajčík, Uličný és a brazil Gomez sem tudott egyenlíteni. 
 

A tavaly még a másodosztályban játszó gömöri együttesnek nem ez volt az első botlása tavasszal, a sereghajtó gyetvaiak pályáján is kikaptak. Azt a vereséget még részben lehetett azzal magyarázni, hogy az utolsó helyezett a téli szünetben öt játékossal erősített. A következő bajnokit pedig Námestovón megnyerték a rimaszombatiak, s úgy tűnt, visszatértek a győztes útra. 

A liptóiak elleni gyenge teljesítmény után Bari Jenő, a hazaiak vezetőedzője nem kímélte a csapatát: „Szégyellem magam a játékosok helyett is. Remélem, ők is szégyellik magukat. Ez a meccs nem volt tiszta. Nem létezik, hogy egy héten belül két mérkőzésen ennyire különböző teljesítményt nyújtsunk. Elnézést kérek mindenkitől, aki erre a meccsre kijött. Remélem, a játékosok elszámolnak a lelkiismeretükkel, mert ma szégyent hoztak magukra, rám, és az egész rimaszombati futballra!” 


Forrás:ujszo.com
Tovább a cikkre »