A HUN TV “Aktuálpolitikai kerekasztal” adása (videó)

Tisztelt NIF.- Szerkesztőség!

Lapjukat gyakorta érdeklődéssel  „forgatjuk”, és mivel –  Önöket idézve –  szívesen adnak helyet  minden, olyan,                – a Magyarság érdekeit szívén viselő fórumnak , vagy törekvésnek, amelynek egyértelmű szándéka   Hazánk,  mostanra szinte reménytelen helyzetbe süllyedése ellen való fellépés, ezért szeretnénk a figyelmükbe ajánlani a mintegy másfél éves múltra visszatekintő és már 110-adást is meghaladott internetes televízión heti rendszerességgel megjelenő politikai vitaműsorunkat, az Aktuálpolitikai kerekasztalt.  A nézői visszajelzésekből arra következtethetünk, hogy egyre többen kedvelik műsorunkat, és sokan várják, ha késik valamilyen technikai okból, akkor már „reklamálnak” a megjelenés késedelmének okát kutatva.

Ha nem veszik tolakodásnak, átküldeném a rólunk szóló anyagok közül a most induló hírlevelünket, a weblapunk elérhetőségét, www.aktualpolitikaikerekasztal.com  Megjegyzendő, hogy a  HUN-televízióban  is megjelennek a műsoraink, hiszen az ottani stúdióban vesszük fel, és  Dr Horkovics János  a Tv –tulajdonosa gyakorta aktív résztvevője a beszélgetéseinknek.

Reméljük, hogy a mellékelt hírlevelünkben bővebben kifejtett terveinket megismerve talán érdemesnek találják a lapjukban való megemlítésére, vagy az elérhetőségünk nyilvánossá tételére, amely lehetőséget előre is megköszönjük.

Még egyszer gratulálva a Nemzet megmaradásáért folytatott önzetlen munkájukhoz, egyúttal  várva válaszukat a fenti témában is,

Üdvözöljük Önöket

Az Aktuálpolitikai Kerekasztal nevében   Boda  Róbert

Az adás 1 óra!

Nemzeti InternetFigyelő (NIF)

Kategória:Nagyvilág, Tájékoztató, Vélemény, Videó Tagged: HUN TV, külpolitika, Panama Papirok


Forrás:internetfigyelo.wordpress.com
Tovább a cikkre »