A Hír TV-s Velkovics Vilmos is az SZFE új tanárainak egyike lesz

Egy kiszivárgott lista alapján majdnem harminc új névvel bővült a felmondások miatt megcsappant tanári kar a Színház- és Filmművészeti Egyetemen (SZFE), írja a 444.

Az idei szabadságigényekkel kapcsolatban minden főállású oktatónak elküldtek egy dokumentumot, amin – valószínűleg véletlenül – látható az új tanárok neve is, akik január 1-től dolgoznak az intézménynél. A 444 információi szerint ők jöhetnek a korábban felmondott tanárok és osztályfőnökök helyére. A táblázat kiküldését a portálnak több forrás is megerősítette, írják.

A listán szerepel Velkovics Vilmos, a Hír TV műsorvezetőjének neve is, aki korábban Mészáros Lőrinc ECHO TV-jében bizonyította nevelői képességeit, ugyanis emlékezetes interjút készített Kálló Dániellel, a Független Diákparlament elnökével. Később a csatorna a műsort mindenhonnan eltüntette.

Velkovics több műsorában is foglalkozott az SZFE diákjainak lázadásával, péntek este pedig Szarka Gáborral, az egyetem kancellárjával készített interjút a Hír TV-ben, s  az oktatókról, illetve pótlásukról érdeklődött. Ekkor a lista már kiszivárgott, melyen az ő neve is szerepel.

Velkovics mellet a listán van még Szarvas József, a Nemzeti Színház színésze, Baska Barbara, aki korábban Orbán Viktor miniszterelnök facebookos videóit készítette, Banner Géza, aki a Duna TV Kívánságkosár, illetve a Kossuth Rádió Napközben című délelőtti műsorát vezette.

Hírdetés

Velkovics Vilmos nemrégiben Facebook-oldalán erősítette meg: a hír igaz, az SZFE oktatója lesz. 

Megvan a hivatalos tervezet, ez lesz az SZFE sorsa

Néhány nappal ezelőtt lehetett hallani arról először, hogy az SZFE új vezetése felszámolná a meglévő oktatási helyszíneket és szétszórná a hallgatókat, így elejét véve egy esetleges újabb hosszan elhúzódó egyetemfoglalásnak. Ma megérkezett a hivatalos tervezet az MTI-hez az új oktatási helyszínekről, ami egybevág a korábbi sajtóértesülésekkel, csak most már konkrét helyszínekről és nevekről is tudni.


Forrás:alfahir.hu
Tovább a cikkre »