A harmadik ChapterFest után

A harmadik ChapterFest után

2022 júliusának első hétvégéjén újra megszervezték a ChapterFest elnevezésű zenés rendezvényt, immár harmadszor. Az ipolysági Garden Café udvarán megtartott, közel négyszáz látogatót vonzó fesztivál házigazdája ezúttal is a melodikus metált játszó helyi Chapter5 zenekar volt.

A Chapter5-on kívül a lukanényei FlashJet, a párkányi Ayers Rock, a csiliznyáradi Renegade, a somorjai Babadara, az ipolysági Kingfishers és a zselízi Moira is színpadra lépett.

Minden évben igyekszünk emelni a színvonalon, s minden évben tanulunk is a saját hibáinkból, amiket aztán igyekszünk kiküszöbölni. Idén a rendezés szempontjából jobb volt az egész: jobban szét tudtuk osztani egymás között a munkát, s mindenki megtalálta a számára megfelelő feladatot. Igyekeztünk a színpadi képen is javítani, hogy ne csak zeneileg, hanem vizuálisan is jobb legyen a produkció”

– fogalmazta meg kérdésünkre a Chapter5 dobosa, Sýkora Zoltán, majd kiemelte, hogy az idén első alkalommal egy ún. merch sátrat is felállítottak, ahol a rajongók Chapter5-os termékeket (pólókat, kulcstartókat, karkötőket) vásárolhattak.

Hírdetés

A koncertünk annak ellenére is remekül sikerült, hogy a szervezés sok energiát kivett belőlünk. A koncert napján is már 10 órától dolgoztunk, pakoltunk, intézkedtünk, fogadtuk a zenekarokat, tehát jó 12 órányi munka után kezdtünk el zenélni, amikorra már szellemileg és fizikailag is ki voltunk merülve. Ettől függetlenül természetesen megpróbáltuk magunkból kihozni a maximumot, és szerintünk rettenetesen jó hangulatot varázsoltunk”

– tette hozzá.

Mint mondta, néha borzasztóan kimerítő a fesztiválszervezés, de egy ilyen sikeres rendezvény után, a rengeteg elismerést és a kedves szavakat hallva tudják, hogy megéri, s van értelme tovább csinálni:

Nagyon örülünk annak is, hogy ennyien támogatnak minket! Szerencsére sok jó emberrel vagyunk körülvéve; nélkülük ez nem létezne. Innen is köszönünk mindent!”


Forrás:ma7.sk
Tovább a cikkre »