A gyöngyösi szoci talpasoknak nem kell a hiperliberális Fodor Gábor…

Teljes a káosz a baloldalon a gyöngyösi választókörzetben: a település polgármestere korábban visszalépett, az azonban nem egyértelmű, hogy kinek a javára, és ki döntött. A Liberálisok még nem tudják, hogy Fodor Gábor indulna-e, az MSZP pedig a hétvégén újabb jelöltről dönthet.

Hiesz György a Hír TV-nek azt mondta: nem önszántából lépett vissza. Miért léptem volna vissza magamtól? Én jelentkeztem a feladatra, jó esélyeket látok…

Hírdetés

Azt állítja: Fodor Gábor javára kellett volna visszalépnie, mindezt méltatlanul intézte az elnökség, végül ezért hagyta ott az MSZP-t. Ez most furcsa dolog, hogy én találom ki Fodor Gábort, akivel személy szerint emberileg jó viszonyban vagyok. Tehát nem én találtam ki Gábort, hogy listára kéne állítani, nem én találtam ki, hogy Gyöngyösön el kellene indítani. Tehát ez a kezdeményezés onnan jött, én nekem eszembe sem jutott volna egy héttel az ajánlóívek elindítása előtt visszalépni. Nem akarom ilyen helyzetbe hozni a pártot. De hogyha ezt valaki megtette, akkor ezt a felelősséget ne kenje el!

A gyöngyösi MSZP leszavazta az elnököt, nekik sem kell Fodor A szocialista párt elnöke szerdán délután Gyöngyösre utazott, ahol kérésére rendkívüli taggyűlést hívtak össze. Itt az a döntés született, hogy a körzetet mégsem adják át a Liberálisoknak, ott az MSZP–Párbeszéd indíthat képviselőjelöltet, amit a helyi tagság választ ki.

A HírTV információi szerint az új jelölt a szocialisták gyöngyösi elnöke, Orosz Bálint János lehet.


Forrás:hunhir.hu
Tovább a cikkre »