A gyöngyösi polgármester kilép az MSZP-ből

A gyöngyösi polgármester kilép az MSZP-ből

Hiesz György, Gyöngyös polgármestere kedden bejelentette, hogy visszalépett az országgyűlési képviselői jelöléstől, nem indul a körzetben. Könnyeivel küszködve azt is közölte, hogy kilép az MSZP-ből – írja a Heol.hu.

Hírdetés

„Mikor elvállaltam a felkérést a jelölésre és most is, amikor visszalépek akkor is azt mondtam, hogy nekem csak egy fontos van, a város szolgálata, ennek a hivatásnak a maximális ellátása és így talán sokkal többet tudok Gyöngyösnek tenni, szolgálni azzal, hogy ezt a kampányt most nem csinálom végig” – fogalmazott a sajtótájékoztatón Hiesz György. Bejelentette, hogy függetlenként folytatja munkáját, majd a jövő évi polgármesteri választásokon is így szeretné a város érdekeit tovább vinni.

„Én azt a megkezdett munkát szeretném folytatni, amelyet az elmúlt években is próbáltam végigvinni és nagyon remélem, hogy a csapatban nem lesz változás” – jelentette ki. Hozzáfűzte: egy korszak lezárult, és „sok mindennek az elindítója voltam, de van egy szakaszhatár amit már az ember nem akar követni, úgyhogy én maradok a megkezdett munka mellett és úgy gondolom, csak Gyöngyös számít”.

 


Forrás:mno.hu
Tovább a cikkre »