A gusztustalan pápai magyar proli, a szemkilövető diktátor 10 éve folyamatosan hazudik

Gyurcsány Ferenc az ATV-ben próbált szembenézni a múlttal, de előtte még rápillantott a jelenre. Röviden: az Orbán család többet költ, mint amennyit a kormányfő keres, ezt addig tehetik csak meg, amíg Polt Péter a legfőbb ügyész, Gréczy Zsolt újabb parlamenti kitiltása csúnya dolog, és a Pharaon-ügy nem lehet a CIA csapdája – mindez a DK első embere szerint.

Magyar Menedék - Karácsony

Ami érdekesebb, az az a rész, amikor Gyurcsány visszatekint saját kormányzására. Erről ezt írja az ATV honlapja:

Gyurcsány Ferenc azt ajánlotta a következő “demokratikus” kabinetnek, hogy kormányzásuk kezdetén tegyenek javaslatokat az egészségügy átalakítására, javaslataikról indítsanak vitát, majd az első év vége felé tartsanak népszavazást a vita során kikristályosodott problémákról.

„Bármilyen nagy átalakítást az egészségügyben csak akkor lehet sikeresen megcsinálni, hogyha függetlenül attól, hogy rendben van, meg lehet hozzá szerezni a választók támogatását. Nem csinálnék még egyszer ilyen átfogó reformot, anélkül, hogy előzőleg nem biztosítanám a lakosság többségének támogató többségét, ez az én kormányzásom legfontosabb tapasztalata” – mondta Gyurcsány Ferenc. Úgy gondolja, hogy szimbolikusan a vizitdíjba bukhatott bele.

Segítsünk picit Gyurcsány Ferencnek az emlékezésben. Miniszterelnökként azért bukott meg, mert:

Nem volt gazdasági programjuk azon kívül, hogy az államcsőd küszöbére navigálták az országot a Medgyessy-kormány gazdasági ámokfutását nem korrigálva.

Őszöd – a hazugságra épülő politizálás beismerése.

Őszöd-sokk: Gyurcsány nem mondott le, majd a társadalmi tramuát a rendszerváltást követő legkegyetlenebb rendőri fellépéssel kívánta orvosolni.

válasz.hu


Forrás:hunhir.hu
Tovább a cikkre »