A „független-objektív” médiáról

A „független-objektív” médiáról

Ami ma a médiafronton zajlik szerte a világban, az egyszerűen észbontó. Sem az „amorális”, sem az „észveszejtő”, sem a kettő együtt nem fejezi ki annak a totális abszurditását, ami a szemünk előtt kibontakozik.

Intézkedés közben elhalálozik egy visszaeső drogos bűnöző, majd ennek kapcsán heteken belül lángokban áll Amerika. Megölnek egy édesanyát, aki annyit mert mondani, hogy „minden élet számít” – nemcsak a feketéké, ugyebár –, az uszító balos média hallgat. A csőcselék több fekete rendőrt megöl – árulkodó csend. Megölik Trump egyik néger támogatóját – semmi. És még hosszan sorolhatnám.

Magyarországon sem látunk mást. Önmagukat komolyan vevő társadalomtudósok, közszereplők szemrebbenés nélkül mondják bele a kamerába, hogy a belső botrányba keveredett ballib portál, az Index független, objektív, mi több, „közszolgálati funkciót” tölt be. Az a portál, mely lehülyézte egész Magyarországot a 2018-as választások után, mely képes volt feltenni a következő kérdéssort: „Úristen, milyen emberekkel élünk egy országban? Hogyan hihetik el, hogy a migránsoktól kell félteni a kultúránkat? Miért van ennyi gyűlölet a magyarokban?”

Hírdetés

Miközben a migránsok sorra gyújtják fel a történelmi templomainkat Nyugat-Európában, miközben nyíltan megmondják, hogy szerintük Európa Allah földje, miközben mindenütt, ahol számottevő a részarányuk, a nők félnek egyedül kimenni az utcára, miközben romokban a közbiztonság az összes jelentősebb mértékben iszlám-fertőzött nagyvárosban. És képesek ők, a balos gyűlöletkeltők, akik „sokkal jobban gyűlölnek, minket, mint mi őket”, azokat a magyarokat vádolni gyűlölettel, akik nem tesznek mást, mint felfogják a valóságot.

A balra húzó média orgánumai nem függetlenek, nem objektívek, s ami a legfontosabb, semmi jót nem ígérnek sem Európának, sem a magyarságnak. Ők – az Index-szel az élen – a kollektív pusztulás, a kulturális öngyilkosság, a módszeres önfelszámolás segédcsapatai, akik egyébként saját éltető létkörnyezetük ellen is dolgoznak középtávon. Arról, hogy miként kezelik az Index-féléket az új honfoglalók, híven tanúskodik az egyébként szintén mocsadék Charlie Hedbo tragédiája.

Kell ez nekünk? Aligha.

Borbély Zsolt Attila / Székely Hírmondó


Forrás:erdely.ma
Tovább a cikkre »