A fordítóprogram hiányosságait szoknya alá nyúlással pótolta az ukrán lányka lőrinci lovagja

Már néhány nappal a bűncselekmény elkövetése után ítélet született annak a fiatalembernek az ügyében, aki pünkösdkor szexuális céllal megtámadott egy vele egykorú ukrán állampolgárságú nőt Lőrinciben az utcán.

A Hatvani Járási Ügyészség állította bíróság elé azt a 25 éves támadót, aki 2019. június 10-én éjjel egy óra körül követte el a bűncselekményt a település központjában. A vádlott a város belterületén haladt az autójával, amikor meglátta a járdán magányosan hazafelé tartó, általa korábban nem ismert sértettet. Lassított, majd a kocsiablakon keresztül leszólította a lányt, de az nem válaszolt neki. Mindez nem zavarta a terheltet, aki a közömbösség ellenére is folytatta a molesztálást, kiszállt a járművéből, elállta a sértett útját, majd egy telefonos mobilalkalmazás segítségével próbált meg vele kommunikálni, mivel az ukrán állampolgár nem tudott magyarul. Amikor a kapcsolatfelvételnek ez a formája sem járt eredménnyel, a vádlott – hogy valódi szándékát jelezze – felemelte a lány szoknyáját, mire kapott egy pofont.

Ekkor a cselekmény rövid időre megszakadt, de az – már a városközpontban – hamarosan folytatódott, és erőszakos fordulatot vett. A gépjárművével előre siető vádlott ugyanis a polgármesteri hivatal közelében bevárta áldozatát, akit ismét megállított, majd többször megütött, miközben megkísérelte befogni a száját, illetve lefogni a kezeit. A dulakodás során a hangosan sikoltozó nő a földre került, ahol a férfi benyúlt a szoknyája alá, ám amikor a lány védekezésképpen megkarmolta a nyakát, elfutott a helyszínről.

A Hatvani Járási Ügyészség erőszakkal elkövetett szexuális erőszak bűntettével vádolta a cselekmény elkövetése után néhány nappal bűnügyi őrizetbe vett elkövetőt, akivel szemben főbüntetésül végrehajtandó szabadságvesztés kiszabására tett indítványt.

A bíróság 3 év börtönre ítélte a vádlottat, valamint ugyanilyen időtartamban mellékbüntetésül eltiltotta őt a közügyek gyakorlásától is. Az ítélet nem jogerős, mert a terhelt és védője a büntetés enyhítése, míg az ügyész annak súlyosítása érdekében fellebbezést jelentett be a tárgyaláson. A vádlott a jogerős ítélet meghozataláig a bíróság döntése értelmében bűnügyi felügyelet alá került – olvasható az ügyészség közleményében.

Így védik az országot: két év alatt 113%-kal nőtt az EU-n kívülről érkezőknek adott tartózkodási engedélyek száma

Hírdetés

Fideszes nemzetvédelem: inkább az ukrán vendégmunkásokat pénzeljük, hadd maradjon alacsony a magyar bér

Megrohamozták az országot a külföldi munkavállalók, az ukránokkal van a legtöbb baj

Már húszezer ukránt telepített a kormány Magyarországra: Varga szerint megérte

Megkezdődött az ukrán gazdasági bevándorlók behozatala – de erről persze nem szól plakátkampány

Ukrán vendégmunkásokat is hozna be a kormány, szép csendben megágyaztak nekik – tízezrek jöhetnek

Csőstül jönnek Orbán "legális" bevándorlói


Forrás:kuruc.info
Tovább a cikkre »