A főpolgármester ne lepődjön meg, ha a budapestiek csalódottak a be nem váltott fideszes ígéretek miatt!

A főpolgármestert mai sajtótájékoztatóján arról kérdezték, igaz-e a hír, miszerint mégsem valósul meg a tervezett újpalotai villamosvonal. Tarlós István nem értette, hogy ez adott esetben miért okozna problémát, hiszen ő úgy hallotta, hogy a helyi lakosság korábban tiltakozott az újpalotai villamos megépítése ellen.

Magyar Menedék - Sitchin

Budapest főpolgármestere vagy nem értette, vagy nem akarta érteni, hogy mi a lakosság felháborodásának oka. Ha vele azonos pártszínezetű, akkor még ellenzékben lévő párt 2006-ban metróvonalat ígért az újpalotaiaknak, akkor jogosan érzi magát csalódottnak az érintett lakosság, amikor a metróvonal helyett csak villamosvonalat vagy rosszabb esetben még azt sem kap.

Szintén csak újságírói érdeklődésre beszélt Tarlós István arról, hogy lekerült az a korábbi előterjesztés a napirendről, amely 150 db autóbusz megvásárlását célozta volna. Ennek a fele PKD konstrukcióban készült volna el, vagyis – nagyon helyesen – magyar kezeknek adott volna munkát a buszok összeszerelése. Látható, hogy Budapest fideszes vezetésének nem számít sem a fővárosi közösségi közlekedés állapota, sem a hazai munkahelyek.

Tokody Marcell Gergely, a Jobbik fővárosi képviselője


Forrás:hunhir.hu
Tovább a cikkre »