A főnök ledöntötte Batmant

A főnök ledöntötte Batmant

A Melissa McCarthy főszereplésével készült A főnök című vígjáték ledöntötte a kasszasikerlista éléről a Batman Superman ellen – Az igazság hajnala című akciófilmet.

A negatívabb kritikák ellenére a komédiára 23,5 millió dollár értékben váltottak jegyet az észak-amerikai mozikban bemutatása hétvégéjén, miközben a szuperhősök története ezen a hét végén csak 23,5 millió dollárt (6,3 milliárd forintot) forgalmazott a mozikban. Az újabb Batman-film ezzel a bemutatása óta eltelt három hétben 296,7 millió dollárt hozott a Warner Bros stúdiónak.

A Disney Zootropolis – Állati nagy balhé című animációja lett a harmadik 14,4 millió dollárral. A film a bemutatása óta eltelt hat hétben 296 millió dollárt forgalmazott.

Görög lagzi és FPS-film

A mozis toplista negyedik helyén a Bazi nagy görög lagzi 2. című vígjáték került 6,4 millió dollárral. A film a bemutatása óta eltelt három hétben 46,7 millió dollárt hozott.

A hétvége másik bemutatófilmje az STX Entertainment Hardcore Henry című amerikai-orosz akciófilmje gyengén nyitott, több mint háromezer filmszínházban csupán 5,1 millió dollárra tett szert, ezzel a mozis toplista ötödik helyére került.


Forrás:mno.hu
Tovább a cikkre »