A Fideszt továbbra is csak választáskor érdekli a cigányság

A Fidesz maffiamódszereinek és „romaintegrációjának” tökéletes esszenciája a napokban nyilvánosságra került eset, mely szerint a magát polgárinak, kereszténynek és konzervatívnak hazudó kormányzó párt valójában a leggátlástalanabb szervezett bűnözői csoportokat megszégyenítő módon a legkiszolgáltatottabb emberek felhasználása érdekében a hazai alvilággal szövetkezik, hogy hatalmát megtartsa.

Az egyre inkább vesztét érző Fidesz semmilyen eszköztől sem riad vissza, legyen az zsarolás, fenyegetés vagy választási csalás. Nyolc év alatt az Orbán Viktor vezette kormány bebizonyította, hogy a hazai cigányság számára nem más, mint két lábon járó, olcsón megvásárolható szavazógépek.

Sajnálatos, hogy a Farkas Flórián nevével fémjelzett integráció totális csődje mellett, az arra használt százmilliós közpénzek felhasználása éppen az integráció ellen hat, s a társadalmi árkok további mélyítését, a jelenlegi állapot konzerválását segítik elő. A Jobbik kormányra kerülve elszámoltatja ezeket a bűnözőket, véget vet a jelenlegi „romaintegrációnak” csúfolt közpénzlopás mindennapos gyakorlatának és hozzáfog a társadalmi árkok tényleges betemetéséhez.

Jobbik Magyarországért Mozgalom


Forrás:hunhir.hu
Tovább a cikkre »