A Fidesznek kampányoló Lungo Drom is retteg Soros veszélyes tervétől

A Fidesznek kampányoló Lungo Drom is retteg Soros veszélyes tervétől

Közleményt adott ki a Fidesszel szövetséges Lungo Drom, mivel a szervezet Országos Cigány Érdekvédelmi és Polgári Szövetség Kongresszusa ugyanis aggodalommal látja, hogy a Soros-hálózat óriási befolyása révén Brüsszel a tagállamokra akarja erőltetni a kötelező, felső korlát nélküli, állandó betelepítési kvótát. Szerintük ez sérti hazánk szuverenitását és veszélyezteti a magyar cigányság felzárkózását és jövőjét.

http://mno.hu/

 – A magyarországi cigányságnak nem érdeke, hogy távoli földrészekről idehurcolt, idegen kultúrájú, nemzetbiztonsági szempontból is kockázatos egyénekkel oldják meg a munkaerőhiányt! Akik az úgynevezett Soros-tervet támogatják, azok ellenségei a hazai cigányság ügyének is – írják.

Hírdetés

 A Lungo Drom Országos Cigány Érdekvédelmi és Polgári Szövetség Kongresszusa elutasítja a Soros-tervet és azt a törekvést, hogy bevándorlóországgá változtassák Magyarországot és felhívja a Kormányt, hogy minden eszközzel lépjen fel a Soros-terv végrehajtása ellen. A kormány tegyen meg mindent annak érdekében, hogy korlátozza a Soros-hálózat bevándorlásszervező tevékenységét és további terjeszkedését.

A közlemény azzal zárul, hogy „annak érdekében, hogy a hazai cigányság tagjai a Fidesz-KDNP pártszövetséget a lehető legtöbb szavazattal támogathassák, a Lungo Drom Kampányindító Kongresszusa január 27-én úgy határozott, hogy a cigány választói névjegyzékbe való felvételt, regisztrációt a Lungo Drom kizárólag az országgyűlési választásokat követően szorgalmazza és támogatja”.

http://mno.hu/

Ismeretes, a minap Farkas Flórián, a szervezet vezetője arról beszélt, hogy fel kell hívni a magyarországi cigányság figyelmét az egyre szaporodó, megtévesztő szándékú kamupártokra, ennek érdekében a Lungo Drom helyi és országos szinten is egyfajta tájékoztató kampányt indít majd a következő időszakban.


Forrás:mno.hu
Tovább a cikkre »