A Fidesznek a magyar emberek biztonsága csupán egy politikai termék

A ma nyilvánosságra került sajtóinformációk alapján ismét bebizonyosodott, hogy a letelepedési kötvények segítségével Magyarországra érkező harmadik ország állampolgárai óriási biztonsági kockázatot jelentenek hazánkra. Az is nyilvánvaló, hogy a Fidesz velejéig korrupt politikusai pénzért bármikor eladják az országot és a magyar emberek biztonságát.

A nemzetbiztonsági átvilágítás a kötvényesek és családtagjaik szűrése tekintetében megbukott, haladéktalan és rendszerszintű átalakítást kíván.

Hírdetés

A Jobbiknak kezdettől fogva igaza volt, amikor a letelepedési kötvények azonnali megszüntetését követelte, amely óriási nemzetbiztonsági kockázat és anyagi ráfizetés Magyarországra nézve. Azzal, hogy a Németh Szilárd vezette fideszes képviselők bojkottálják és ellehetetlenítik a nemzetbiztonsági bizottság munkáját, törvény által előírt kontrollját a titkosszolgálatok felett, csak azt bizonyítják, hogy botrányok és a problémák valósak. Ha a választók bizalmából, a Jobbik felhatalmazást kap az ország vezetésére, megszüntetjük a kötvénybizniszt, a korrupt fideszes politikusokat azonnal elszámoltatjuk, a kockázatot jelentő személyeket haladéktalanul kiutasítjuk az országból és átadjuk őket a megfelelő hatóságoknak.

Mirkóczki Ádám, országgyűlési képviselő, a Nemzetbiztonsági Bizottság tagja


Forrás:hunhir.hu
Tovább a cikkre »