A fideszes polgármester kimondta: nincs demokrácia!

A fideszes polgármester kimondta: nincs demokrácia!

A Jobbik országgyűlési képviselőjeként csütörtökön Szentgotthárdon és Körmenden is részt vettem a képviselő-testületi ülésen. Mindkét településen fel kívántam szólalni a menekülttábor ellen, de ez csak Szentgotthárdon sikerült – áll Bana Tibor, a Jobbik országgyűlési képviselőjének és körmendi választókerületi elnökének közleményében.

A szentgotthárdi jegyző korrekt módon jelezte, hogy parlamenti képviselőként jogom van hozzászólni, ezt senki nem nehezményezte, el is mondtam, hogy a testületnek ki kellene nyilvánítania, nem szeretne befogadóállomást, írja a képviselő.

Körmenden azonban a polgármester szavazást kért, a fideszes képviselők pedig elutasították, hogy Bana Tibor felszólalhasson.

A demokrácia jegyében szerettem volna kifejteni véleményemet – áll a politikus közleményében – de Bebes István, Körmend fideszes polgármestere így fogalmazott:

„Nem demokrácia van!”

A Jobbik folytatja a körmendi menekülttábor elleni aláírásgyűjtő akcióját, mert nekünk fontos az, hogy meghallgassuk az emberek véleményét, írja a jobbikos képviselő.


Forrás:alfahir.hu
Tovább a cikkre »