A fideszes honatya újabb botránya: Közpénzen intézte pártügyeit Simon?

Lemondásra szólította fel Orosz Mihály Zoltán, Érpatak polgármestere Simon Miklós fideszes országgyűlési képviselőt, mert szerinte közpénzen intézte pártügyeit.

Magyar Menedék - Háttérhatalom

“A Szabolcs-Szatmár-Bereg megyei fideszes országgyűlési képviselő, Simon Miklós újra nagyot bukott.
Ő volt az, akinek a felesége ötmilliós végkielégítést szavaztatott meg, miután távozott a polgármesteri székből, és felment az országház falai közé. A média felkapta az ügyet, ami miatt kényszerűségből visszafizette, de csak a nettó összeget. Majd röviddel ez után felesége díszpolgári címet adományozott neki, ami szintén kiverte a biztosítékot a közvéleményben. Egy másik esetben a botrányairól elhíresült képviselőt csak a mentelmi joga mentette meg a büntetőjogi elszámoltatástól, ugyanis a bűntársait ennek hiányában már mind felelősségre vonták. Korábban szavazási botrányba is keveredett.

Most pedig az október másodikai népszavazáshoz a fideszes párt-delegáltak listáját minden településen a választókerületében, úgy tűnik, hogy közpénzen, a balkányi önkormányzat dolgozóival és valószínűsíthetően az önkormányzat autójával munkaidőben hordatta ki. Pártügyeket intéz az adófizetők pénzén, ezzel pedig minden pofátlanság netovábbját követte el. Az ügyben feljelentést fogok tenni, ugyanis elfogadhatatlannak tartom, hogy a választókerületünk országgyűlési képviselője közpénzen intézze a pártügyeit. Ugyanakkor azonnali lemondásra is felszólítom a sokszorosan méltatlanná vált, és eleve alkalmatlan Simont!” – írta közleményében Orosz Mihály Zoltán.


Forrás:hunhir.hu
Tovább a cikkre »