A Fidesz és a balliberálisok leszavazták a "baloldali issue"-t – kiálltak a zaklató és környezetkárosító reklámterjesztés mellett

Főként a multinacionális cégek kéretlen és környezetkárosító reklámterjesztésének visszaszorítását célozta a Jobbiknak az a Madarak és Fák Napja alkalmából benyújtott törvényjavaslata, mellyel a lakók által egy postaládára kihelyezett felirattal megtilthatóvá tette volna, hogy reklámmal tömjék tele a levélszekrényüket. A Fidesz most leszavazta az indítványt Orbán Viktor Illés Zoltánnak mondott szavai mentén: „A környezetvédelem baloldali issue, a gazdag országok ügye, akadályozza a gazdasági fejlődést, ilyenre mi nem költhetünk”-  írja közleményében Novák Előd országgyűlési képviselő, a Jobbik alelnöke, alább a folytatás.

A baloldal sem támogatta azt a környezetvédőnek is minősülő javaslatot, mely pénzbe sem került volna, sőt a szabályt megszegő reklámterjesztőktől állami bevételhez is lehetett volna jutni. Itt az idő, hogy szakítsunk azzal a nyugati hazugsággal, hogy a környezetvédelem balliberális privilégium. Orbán Viktorral ellentétben mi, jobbikosok hisszük, hogy a zöldgondolat és a markáns nemzeti politika feltétele egymásnak. Valóban létharmonikus, hiteles környezetvédő programmal csak az állhat elő, aki szereti, becsüli és tiszteli azt a földet, ahol él, annak múltját, kultúráját és társadalmát, vagyis aki nemzeti gondolkodású, nacionalista. A Jobbik majdnem annyira környezetvédő, zöld, mint amennyire nemzeti, radikális, ezért is nyújtottuk be a zaklató és környezetkárosító reklámterjesztés visszaszorítását célzó törvényjavaslatot.


Forrás:kuruc.info
Tovább a cikkre »