A fiatal vállalkozók elitje jön Szlovákiába

A fiatal vállalkozók elitje jön Szlovákiába

Június 6. és 9. között Pozsonyban rendezik meg az amerikai Forbes éves globális találkozóját a „30 sikeres 30 alatt” lista tagjainak – adta hírül a forbes.hu. Ez lesz az első alkalom, hogy a rendezvényt Európába hozzák.

A találkozóra a forbes.hu szerint a legjobb startuppereket hívják meg a tagországok éves 30/30-as listájáról. Pozsony mellett a vasfüggöny felemelkedésének harmincadik évfordulója miatt döntöttek. „Pozsonyban rengeteg startup született eddig, és kiváló példája a vállalkozói kapitalizmus hatalmas átalakító erejének” – mondta Randall Lane, az amerikai Forbes tartalomfejlesztési igazgatója.

Hírdetés

„Az eseményen a legbefolyásosabb és globális léptékekben gondolkozó jelöltek találkozhatnak egymással, és közösen tudnak beszélgetni a kihívásokról, akár partnerségre is léphetnek egymással, mindezt Európa közepén”

– tette hozzá Lane. A rendezvényre 30 tagországból várnak közel 300 listatagot és egyéb VIP-személyeket. Az esemény azért is érdekes, mert a Globsec amerikai think-tank Bratislava Forum nevű rendezvényének része, melyre 1000 résztvevőt várnak 70 országból. A fórumra olyan politikusokat, üzletembereket hívnak, akik egy biztonságosabb világ megteremtésén dolgoznak, így jó alkalom, hogy a lista tagjai velük is találkozzanak. (mi, forbes.hu)


Forrás:ujszo.com
Tovább a cikkre »