A férfigyűlölet buborékja – 7/7. rész

Korábban megvizsgáltuk, hogy a Feminizmus Négy Szirénje hogyan adott a nőknek olyan váratlan lehetőségeket, melyekről korábban nem is álmodhattak. Néhány nő pozitívan járult hozzá a társadalomhoz, de elég sokan hagyták, hogy a férfigyűlölet és a féktelen kapzsiság feleméssze őket, ezzel előidézve a ma látható katasztrofális helyzetet. A technológia mindig felkavarta az állóvizet ebben a status quo-ban, minden hullámmal új győzteseket és új veszteseket teremtve. Ha évszázadokkal ezelőtt élnénk, akkor Gloria Steinem (fordító: feminista újságíró, aktivista) nevelő, Mystery (fordító: az egyik legelső PUA) pedig udvari bolond lenne.

Ennek a cikknek a címe nem „Férfigyűlölet krízis” vagy „Háború a Férfigyűlölet ellen”. A címe „A Férfigyűlölet buborékja”, mert ez erők – melyek előidézik a férfiakkal való rossz bánásmód kimúlását – már feltűntek a horizonton. Így engedd meg, hogy bemutassam a Férfi Emancipáció Négy Lovasát, mintegy egyesülését a már korábban megvitatott erőknek, melyek széttépik a jelenlegi fenntarthatatlan hierarchiai rendet 2020-ra:

1)   A Játszma: Megtanulni az igazságot a női elme működéséről minden férfi számára egy hatalmas és értékes tudás. Mindegy, hogy arra használja, hogy csajozó mesterré (PUA) váljon, esetleg egy élethosszig tartó monogám házasságban alakítson ki lelkitárs köteléket, vagy hogy ritka, de annál hatékonyabb románcokat hozzon létre nőkkel. A férfi felszabadul a nyomasztó terhek alól, melynek az avatatlan béta azonnal megadja magát.

Mikor a férfi megtanulja, hogy nincs miért 50.000 dolláros autót vagy 20.000 dolláros gyűrűt venni, 50.000 dolláros frigyzilla fesztivált finanszírozni, túlárazott házat vásárolni egy következetes pénzügyi vizsgálat intő szava ellenére, illerve fizetni egy válóperes ügyvédet – aki majd megmenti az összeomlástól annak ellenére, hogy ő volt az áldozata a családon belüli erőszaknak –,  rájön, hogy nincs jobb érzés a felszabadításnál és a vele járó örömnél. Olyan érzés ez, mintha hozzádvágnának 2 millió dollárt, hogy: tessék, költsd amire akarod. Mikor a férfi számára világossá válik, hogy a bevétele feleakkorára csökkentve is csak kis áldozatokkal jár a szexuális kilátásaira, könnyebb munkát keres, mely kisebb ingázással, kevesebb stresszel jár. Mikor szembesül azzal, hogy a nők kiengesztelése totálisan ellentétje annak, amit tennie kellene a románc és csábítás alatt, az egész megalázó rituálét kidobja az ablakon.

A két vagy három átlagosnál lényegesen szebb nővel való egyidejű kapcsolat adta extázis nagyon vonzó azon férfiak számára, akik a már megmászták a csúcsot, de tovább rontja a szerencsétlen béták esélyeit (mégegyszer, a férfiak vonzereje gyakorlatilag nulla, ha ahhoz hasonlítjuk, ahogy a női vonzerő hat a férfiakra). Így, amíg a férfiak 80%-ának nincs intellektuális kapacitása, hogy felfogja és uralja a Játszmát, arra van szükség, hogy a következetesen gyakorlók száma elérje és elkezdje meghaladni a 20%-ot. Ekkor ez a tömeg a sokszorosan parazita életmódot folytató állatkákat, az élősködő nőktől az adózabáló államon át a korrupt ingataniparon keresztül a válóperes ügyvédekig, hatékonyan kiéheztetné.

2)   Felnőtt szórakoztató technológiák 2020-ra: Mi lesz a férfiak azon 80%-ával, akik nem tudják megfogalmazni vagy uralni a Játszma alapvető elemeit? Nem lesznek elítélve azért, hogy frusztrációban, megalázottságban és közel rabszolgaságban élnek másodlagos állampolgárként? Hála az égnek, ezek a szegény lelkek meg fogják tapasztalni a kielégülést a technológia által, épp ahogy a nők tették a fogamzásgátló tablettával, a mosógéppel vagy a porszívóval.

Számos ok miatt, az Internet pornó lényegesebben addiktívabb a férfiak agyára, mint a VHS videokazetta, vagy a „Skinimax” (fordító: softpornó kábel TV csatorna) az 1990-es évekből. Mikor a technológia egy másik generációja szétterjed a piacon, a következményei elég behatóak lesznek, hogy felfordulást okozzanak a jelenlegi szexpiacon.

Ez a weboldal korábban írt már arról, hogy a tapintás és mozgásérzékelős, valamint grafikus technológiák a szórakoztatás legfontosabb formájává fogják felemelni a videojátékokat 2012-re. 3D és/vagy holografikus képek tapintható felülettel és elegendő mesterséges intelligenciával elérhetővé teszik sok-sok férfi számára a kezdetleges „virtuális szexet” 2020 előtt, de 2020-ra látni fogjuk, hogy ez átlép néhány határt melynek drámai hatása lesz a piacra. Nagyobb, mint a fogamzásgátló tabletta és az Internet pornó együttesen. A férfitársadalom lényeges része fog kikötni a virtuális szexfüggőségben, anélkül, hogy észrevenné.

Azoknak üzenném (főleg nőknek), akik azt állítják, hogy a VR szex 2020-ra nem lesz megfelelő helyettesítője a valódinak: az akadály el fog hárulni és kijelenthető, hogy a virtuális nő kinézetre képes lesz 10/10-es lenni, míg a valódi nő – ami a tipikus béta számára elérhető – 4 és 7 között van. A valódi 10-es nő > VR 10-es > valódi 7-es nő sorrend lényegtelenné teszi azt az állítást, hogy a virtuális 10-es nem olyan jó, mint a valódi 10-es (a nők kevesebb, mint 1%-a), mikor a virtuális 10-es valójában a 7-es és alacsonyabb osztályba sorolt nőkkel vetekszik. A nők rettenetes mód nincsenek tisztában azzal, hogy mennyire nagyon különböző a férfiak reakciója egy 10-es és egy 7-es nőre, vagy akár még alacsonyabb pontúakra. Egyedülálló férfiként péntek este hazaérkezve a munkából, szokásos módon elmerülnek a VR mélységeiben, egy teljesen új jelentést adva a „béta tesztelésnek”. Ezek a visszavonult férfiak feltűnően hiányoznak majd a bárokból és night-klubokból, melyek a korábbi helyszínei voltak a frusztrációjuk és a bennük lévő feszültség levezetésének, ezzel sok vállalkozást arra kényszerítve, hogy felhagyjon működésével. Az agyuk olyan irányba változik, hogy nem tudnak majd szexuális vágyat táplálni a valódi nők többsége felé. Ez egy masszív leértékelődéssel fog járni a nők számára a szexpiacon, azt eredményezve, hogy a 8-asokat úgy kezelik majd, mint ha 5-ösek lennének, és a 35 éves nők még az 55 éves férfiakban sem fognak érdeklődést kiváltani. A nők Vili a Prérifarkas pillanata pár évvel hamarabb fog bekövetkezni, és az alfák a Játszma tudatában még könnyebben találnak élvezetet maguknak a kétségbeesett nők mezején.

Egy másik, Japánban fejlesztett technológiai előrelépés az élethű női robotok. Én nem hiszek abban, hogy a „szexrobot” praktikus és gazdaságos lesz a szoftverből/játékból származtatott megoldásokhoz képest. Egyszerűen azért, mert egy ilyen robot nem ellenfele árban, diszkrécióban, sokoldalúságban és fejleszthetőségben a VR-nak.

Néhány „feminista” felfigyelt a kataklizmaszerű szexuális elértéktelenedése, amit meg fognak tapasztalni a nők mikor az ilyesfajta technológiák elérik a piacot, és már léptek is a sikeres betiltás felé. Az ilyen tiltások természetesen nem lehetségesek, ahogy a VR szex technológiák elválaszthatatlanok a videojátékok szélesebb piacától, és a házimozi technológiától. Mindazonáltal a lobbipróbálkozásaik tanulságosak lesznek.

Egy másik pozitív hozadéka a haladó felnőttszórakoztató technológiáknak, hogy a nőknek tökélyre kell majd fejleszteniük az egyetlen megmaradt tulajdonságukat, melyet a technológia nem tud helyettesíteni – azt a képességet, melytől a férfi érzi, hogy szeretve van. A modern nők arra kényszerülnek, hogy újra megismerjék ezt az ősi fogalmat azért, hogy versenyelőnyt teremtsenek. Ez a kényszer vezethet egy pragmatikus nők vezette mozgalomhoz, akik nagyban tagadják majd meg a „feminizmusnak” álcázott férfigyűlöletet, mely előidézte ezt a helyzetet. Így válik ez a lovas egy mindkét nemnek jövedelmező lökéssé.

3)   Globalizáció: A Harmadik Lovas akkora, hogy több altémát is tartalmaz. A közös pontjuk, hogy a világot behálózó piaci erők legvégül találnak egy módszert, amivel megkerülhetik a jogalkotás határoló eszközeit, melyet minden ország kidolgozott magának:

a) Iszlám: A muszlimok magasabb születési rátájától eltekintve – akik ugyanazokban a Nyugati városokban laknak, mint a „feministák” –, a baloldaliak és a férfigyűlölők Achilles sarka alapvetően abban rejlik, hogy nem hajlandóak konfrontálódni más kultúrákkal, melyek gyakorlatilag korlátozzák a nőket. A Briteknél működnek Iszlám bíróságok, melyek a Sharia alapján hoznak döntéseket. A Brit válási törvények még az Egyesült Államokénál is férfigyűlölőbbek, és egy rakás Brit férfi fordul a Sharia bírósághoz kétségbeesésében, hogy elkerülje a a Brit törvények miatti tönkretételét. Az iszlám bíróságok kifejezetten boldogok, hogy befogadhatják ezeket a férfiakat, és a „feministák” nem mernek a megszokott fülsiketítő módon tiltakozni. Az által, hogy a Brit férfiakat a Sharia bíróságokhoz vezetik, a férfigyűlölet egy gyönyörű önpusztítását figyelhetjük meg. Az irónia az, hogy az a csoport, amely az ellenségünk volt az elmúlt században, de facto szövetséges lesz e század krízisében. Itt jegyezném meg: nem azért írom ezt, mert én magam muszlim vagyok.

b) Külföldi munkavégzés: Mialatt Amerika folyamatosan vonzza a legnagyobb tehetségeket, és a (legális) bevándorlók hadát, majdnem minden Amerikai férfi, aki Ázsiába vagy Latin Amerikába költözött, ragyogó tanúságtételét adja az újdonsült élete minőségnövekedésének. A férfi, aki egy sokkal férfi-barátibb országba megy, és helyi lányt vesz feleségül, hatékonyan kapcsol le három parazitát az Egyesült Államokban – az adóját bezsebelő államot, a megélhetését elvevő potenciális feleséget, és az ipart, amelyre a pénzét kellene költenie (esküvő, gyémánt, ingatlan, válóperes ügyvéd). Ráadásul, ez a lépés lezsugorítja az Amerikában maradó elérhető férfiak számát. A férfigyűlölőket – akik a saját elmebajukat vetítik ki azzal, hogy „nőgyűlölőnek” nevezik a férfiakat – különösképpen aggasztja, hogy ezek az emberek elhagyják az Egyesült Államokat. Nem kellene a „feministáknak” örülniük, hogy a „nőgyűlölők” lelépnek? Így láthatunk egy újabb példát a „feminista” törekvésére. Arra, hogy bármi féle viszonzás nélkül lopjanak a férfiaktól.

Hírdetés

Minél igazságtalanabbá válik egy hely, annál több tehetséges embert láthatunk máshová menni. Amikor az „Egyesült Államok válási törvény” szavak általánossá válnak Indiában és Kínában, akkor ezek megakadályozhatnak néhány potenciális jövőbeli adófizetőt az Amerikába vándorlástól, mely egy újabb ok a kormány férfigyűlölet miatti pénzveszteségére.

c) Orvosi turizmus: A donor petesejt + mesterséges megtermékenyítés + béranyaság teljes költsége 150.000 dollár vagy több. Indiában ugyanez 20.000-be kerül egy csúcsminőségű klinikán. Amíg az indiai kliensek zöme párokból áll ezeken a termékenységi klinikákon, elég sok egyedülálló férfi is ezt a módszert választja a saját biológiai gyerekének létrehozásához. Bár ez az út nem mindenki számára járható, a lehetőség, hogy legyen egy gyermekünk 20.000 dollárért (vagy kettő párhuzamosan két különböző béranyától, akciós csomagban 35.000-ért) már létezik. A szegénységben élő béranyák Indiában többet keresnek így, mint amennyit 10 év alatt tudnának takarítással vagy kemény munkával az építőiparban. Ez a helyzet kölcsönösen előnyös minden részvevőnek, kivéve a nyugati nőt, akinek az árát túlbecsülte a piac, és a férfi nem akarta feleségül venni.

Az orvosi turizmus az Egyesült Államok egészségügyi rendszerét is vitán kívül helyezi bizonyos eljárásokban. Ráadásul ez a rendszer rengeteg nőnek biztosít megélhetést, különösképpen adminisztratív és bürokratikus szerepkörökben, amely kétszer annyit fizet nekik, mint amennyit a versenyszférában meg tudnának keresni. Az egyre többe kerülő kormányzati buborék ellenére – amely ilyen sokáig biztonságosan felfújva tartotta a fizetésüket –, az imént említett nők megtapasztalják azt, amit egy generációval korábban a férfiak a feldolgozóiparban.

Szóval ahogy láthatjuk, a globalizáció erői sokkal nagyobbak, mint amennyire a jelenlegi aránytalan status quo-t támogatók.

4)   A férfi gazdasági kivándorlás és az ebből eredő adóalap erózió: A korábbiakban átbeszéltek rávilágítottak arra, hogy még a leginkább egomániás „feministák” is keményen függenek a férfiak erőfeszítéseitől. Újra meg fogom ismételni, hogy soha sem lesz sikeres az az emberi társadalom, ahol a férfiakat nem ösztönzik arra, hogy vágyjanak a termelékenységi és vállalkozói képességeiknek abszolút maximumára.

A nemek közötti szerződés tönkrement a városi Amerikában (bár van némi hatása vidéken is). A „progresszív” jövedelemadóskálát az Egyesült Államokban azzal az elgondolással bocsátották útjára, hogy a férfiak, akik tízszer több pénz meg tudnak keresni, mint amennyire szükségük van, ugyanúgy megkereshetik azt a saját családjuk részére is. A férfi, aki nem akar családot alapítani, választhat egy könnyebb munkát alacsonyabb bérért, nagyobb költségbe verve az államot, mint saját magát. A kevesebb adóbevétel nem csak csökkenti az egyedülálló anyák állami támogatásának összegét, de kevesebb pénz marad a bűnüldözésre is. Kevesebb rendőr lesz, és kevesebb bírósági erőforrás, amivel a férfi börtönbe vethető. A „feminista” hipergámia-utópia nem igazán önfinanszírozó, de veszélyesen függ minden keményen dolgozó béta férfitől, akik nélkül a kormányzati buborék – elválaszthatatlanul a férfigyűlölet buborékjától – kipukkad. Így matematikailag lehetetlen finanszírozni hosszabb távon a férfigyűlöletet. Az állam, amelynek kis kormánya van messze fentarthatóbb, mint az, amely folyamatosan növekedésre törekszik. A nagy állam idővel fenntarthatatlanná válik, és leereszkedik az ellentmondások tömegébe, mely éppen az ellentettje annak, amit a hivatalnokok akarnak. Nézd meg a gengszter kapitalizmust, mely a mai Oroszországot uralja.

Ez a Négy Lovas mind összetart az évtized végére, hogy átruházza a férfigyűlölet árát a férfiakról a nőkre, és 2020 január 1.-én elbíráljuk, hogyan pukkant ki a férfigyűlölet buborékja. Meg fogjuk vizsgálni a következményt, melytől a nők szenvednek, amiért elkövették azt a hibát, hogy sorsukat a „feministák” kezébe adták. Vedd figyelembe, hogy nem tettem a listára a Férfijogi Mozgalmak felbukkanását, mint a Négy Lovas egyikét, és ez valószínű nem fog megtörténni a fentebb említett okok miatt.

Azoknak, akik vitatják a Négy Lovast (szeretném látni a jóslataik eredményességét, hogy összehasonlítsam az enyémmel), a nők rendelkeznek a Négy Szirénjükkel, és most az inga visszalendül ugyanakkora erővel. Tartsd észben a Négy Lovast az évtized alatt, és emlékezz arra, amit itt olvastál 2010 legelső napján.

Ahogy elhagyjuk az évtizedet, amiben az Egyesült Államok biztonságát és jólétét az Iszlám terror fenyegette, és belépünk abba, amiben a fő fenyegetés a férfigyűlölet, bárkiben, akiben aggódást keltenek a következő témakörök, gondolkodjon el a fentiekről nagyon alaposan:

Fel tudnék sorolni még több okot is, de a lényeg érthető. Az évtized legnagyobb kihívása összesítve lett előttünk.

Frissítés (2012 július 1.): A mai napon, 2012 július 1.-én, a cikkben felvázolt évtized 25%-a bekövetkezett. Nem indítottam szavazást a cikk közzétételekor 2010 január 1.-én, mivel a leírt gondolatok túl radikálisok voltak az olvasók többségének. De mivel ezek mára sokkal szélesebb körben is elfogadottá váltak, beillesztettem egy egyszerű szavazást arról, hogy vajon csakugyan a férfigyűlölet buborékjában vagyunk-e.

Én csak megfigyelőként vagyok jelen, és nem lesz belőlem semmiféle aktivista. Bár, ahogy korábban leírtam, „inaktivistának” lenni Mahatma Gandhi szellemében is hatásos. Futurista-ként, meg kell jósolnom néhány dolgot, mielőtt nyilvánvalóvá válik mindenkinek. A rendszeres olvasók ismerik a korábbi jóslataim pontosságát, és figyelj a szavamra, mikor azt mondom, hogy a férfigyűlölet buborékjának további felfúvódása és gyors leeresztése fogja meghatározni Amerika következő évtizedét. Így itt, a 2010-es évtized első napján megjósolom, hogy ez a cikk további cikkek ezreit fogja életre hívni.

Ahogy a legelején említettem, ez az írás, aminek az olvasásával most végeztél, az pont olyan mikor valaki 1997-ben megjósolja mélyreható részletességgel a terrorellenes háborút. A részletesség szintje, amilyen pontosan leírta az oldal a Férfigyűlölet Buborékjának kipukkadását, olyan pontossággal fog kirajzolódni, mint ahogy megjósolta az ingatlanpiac buborékot két évvel a megtörténte előtt, és a hasonló szintű tőzsdei megfeneklést 6 hónappal előtte. Megismerem a buborékot, ha látok egyet, és a férfigyűlölet lesz e kor legfontosabbja. Fogadj a jóslatam ellen a saját szakálladra.

Ez az oldal megjósolta, hogy az Egyesült Államok marad az egyetlen szuperhatalom 2030-ig, és mivel nem akarjuk érvényteleníteni azt a jóslatot, egy olyan ellentmondást vezetek be, hogy az Egyesült Államok életképessége 2030-ra a Férfigyűlölet Buborékjának elégséges és szabályos lassulásától függ. Meg fogjuk látni, hogy mely társadalmak lesznek képesek gazdasági fellendülést elérni, miközben mindkét nemmel egyformán jól bánnak. Az Egyesült Államok nem éppen a jó irányba halad e tekintetben. Emiatt kevésbé vagyok magabiztos a Férfigyűlölet Buborékjának sima leeresztésében. Le fog ereszteni, de tomboló hurrikánként. Csak a vidéki Amerika tudja a nemzet többi részét sokkal békésebb változásba vezetni. A Briteknek talán már késő.

Szeretném kifejezni hálámat az Instapundit-nak, Dr. Helen-nek, Kim du Toit-nak, The Spearhead-nek, RooshV-nek és a többieknek, akik támogattak ezen cikk megírásában.

Vége

Forrás: https://www.singularity2050.com/2010/01/the-misandry-bubble.html

Szerző: Imran Khan


Forrás:ferfihang.hu
Tovább a cikkre »