A felvidéki Vasember bevetésen

Ahogy arról már korábban beszámoltunk, a lakszakállasi Huszár Tibor neve mára egybeolvadt a Vasemberével, mivel elkészítette a valódira hasonlító páncélt. Azóta népszerűsége egyre növekszik. Éppen ezért Tibor úgy gondolta, hogy ezt kihasználva szeretne beteg gyermekeken, fiatalokon segíteni, így Kálmán Roland vásárúti fotóssal és a “Moowizz Film Production“ filmkészítő csapattal együtt életre hívnak egy jótékonysági rendezvényt, méghozzá augusztus 30-án, a vásárúti Studio2020-ban.

Huszár Tibor, a felvidéki Vasember és társai két, súlyos egészségügyi gondokkal küzdő kisgyermek illetve egy 22 éves, autóbalesetben súlyosan megsérült lány kezelését szeretnék rendezvényük segítségével támogatni.A befolyt összeget Farkas Lacika, Balogh Zora és Molnár Réka közt osztják majd szét.

A 2,5 éves Lacika izomtónus-eloszlási zavarral küzd, ami annyit jelent, hogy végtagjainak izomzata feszes, míg a nyaki és törzsizmok gyengék, ezért ami más totyogónak könnyed és természetes mozgásforma, Lacikának komoly feladat. Hosszú és kanyargós út áll előtte, amely sok munkával van kikövezve.

Hírdetés

A 9 éves  nyárasdi örökvidám Zora koraszülöttként, nyitott hátgerinccel jött a világra, később pedig megvakult. Zora nemlátóként a tapintás és hallás érzékének tökéletesítésére törekszik. Állandó mozgásfejlesztésre és rehabilitációra szorul, ami költséges kezeléseket jelent.

Réka 22 éves ekecsi lány, aki január 19-én munkába menet szenvedett súlyos autóbalesetet, három hónap kóma miután az orvosok lemondtak az életéről, felébredt és tovább harcol. Jelenleg 24 órás ellátásra szorul.

A jótékonysági fotózáson Vasemberhez társul Pókember is, is illetve a Tibor által készített egyéb szuperhős eszközök is, mint például Thor kalapácsa és Amerika Kapitány pajzsa, amelyeket a fotók készülése során igénybe lehet venni. A segítségnyújtók a helyszínen kinyomtatott fotóval a kezükben távozhatnak, illetve a fotók digitális formában, online felületen is elérhetőek lesznek. A stúdió hangulatát falra vetített szuperhős film, és aláfestő, hangulatfokozó zene egészíti majd ki.

A rendezvény 13:00-tól 17:00-ig várja a segíteni vágyó érdeklődőket.


Forrás:ma7.sk
Tovább a cikkre »